post

Jag avslöjar; My Secret Dream!

Jag har en hemlig dröm som ingen vet om, jag har aldrig nämnt något i bloggen. Jag kan ha nämnt detta för några av mina närmaste vänner när jag tänker efter. Vet egentligen inte varför jag inget nämnt, det är nog för att hela bilden om vad jag vill göra inte har varit riktigt klar tills min fina vän Thaimorsan tog med mig till Pix Bar i Göteborg. WOW vilket coolt ställe! Det är alltså en typ av container dom ställt upp, inrett med kök, bar och en terass samt uteservering.

Min dröm är alltså att öppna ett coolt litet ställe med unikt koncept som Pix Bar exempelvis. Jag är ej utbildad bartender eller kock, men tänk vad häftigt att få driva ett sådant ställe. Man kanske säga att jag är entreprenör. Detta är en dröm jag har att någon gång få öppna ett sådant här ställe, gärna nära vattnet i någon stad. Om detta kommer att ske svårt att säga. Någon gång så skall jag kanske få drömmen att gå ihop. Någon som känner sig manad att investera i min idé & dröm, kanske? Drömmar är till för att förverkligas, inte sant?

Känner ni igen er? Ni vet den där häftiga känslan att wow det där skulle jag vilja göra någon gång.

 


6 thoughts on “Jag avslöjar; My Secret Dream!

  1. Häftig dröm, hoppas du får möjlighet att förverkliga den så småningom!☺ Tyvärr kan jag inte bidra som investerare just nu för jag sparar för att förverkliga en egen dröm!?

    • Ja, det är verkligen en dröm jag har. Men kan inte om restaurangbranschen, men en sådan grej hade nog funkar i vår stad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *