post

Jag gjorde det! Äntligen!

Efter att ha funderat i sisådär 8 år på att tatuera in Alfreds namn så har jag äntligen gjort det! Det var i torsdags det hände! Efteråt frågade jag mig själv varför har det dröjt sålänge? Det som fick mig att få tummen ur är nog att jag blivit ensamstående och nu är det jag & han mot världen. För alltid!

Jag har länge också velat ha en tatuering på min andra fot, så jag slog till med två på samma gång! Lika bra! Jag tatuerade mig i Lysekil på Livets Salt Tatuering. Fick ett underbart sprudlande mottagande av Francesca som äger studion tillsammans med sin man. Hon har också varit med i halv åtta hos mig och vann alltihop! Kul! Jag är jättenöjd!

Tillägnat Alfred, älskade unge. Det är du & jag mot världen nu. För alltid.

23 thoughts on “Jag gjorde det! Äntligen!

 1. Så fina tatueringar ? jag har Caspers namn tatuerat på min kropp med ? dock med hans handstil när han skrev sitt namn när han var 5 år gammal ❤️

  • Tack snälla! Jag är så nöjd med mina nya tattoos! Ja just det den tatueringen har jag ju ser flertalet gånger. Så fin!

  • Tack, jag är så himla nöjd! Äsch smärtan är ju inte långvarig liksom, gjorde inte alls ont på armen.

 2. Wooow så snygg den blev, och vilket fint typsnitt <3
  Jag har varit i Dubai innan, men det blir första gången för min familj dit 😀

  • Tack! Jag är så nöjd med typsnittet det är en danska som jag hittade via instagram som textat det åt mig, så häftigt!
   Dubai är amazing!

  • Tack! Blev sugen nästa direkt på att göra fler tatueringar, haha det är ju så konstigt det där!

 3. Åh vad roligt för dig!
  Jag har en tatuering för min lillebror på armen som jag gjorde för han är allt och mycket mer för mig, han är min bästavän!
  Oj, gjorde det inte ont på foten? :O

  • Jaaaa,älskar mina nya taueringar, måste säga att den andra tatueringen jag har runt vristen och på anklarna samt ned på min vänstra fot gjorde ondare än den nya jag gjorde nu.
   Men visst gjorde det ont, armen kändes knappt.
   Åh vad fint av dig med den tatueringen, vet inte om jag sett den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *