post

Jag har fått ett hedersuppdrag och blivit utvald!

Jippie! Detta har jag velat att berätta för er ett tag! För ett tag sedan så blev jag kontaktad av Storyspot att ingå i en grupp med totalt 10 utvalda “Storyspotters” med diverse inriktningar. Dom vill höra vår historia, så himla roligt. Dom vill bredda användandet och såg en efterfrågan på att samarbeta med influencers på plattformen som ”professionella storytellers”. Detta känns verkligen som ett hedersuppdrag! Tack för förtroendet!

In & lyssna på min första Storyspot – Klippor & salta stänk. Låter inte klokt men det är en annan femma. Men någon gång måste vara den första! Så himla roligt man kan lyssna på massa historier, har redan lyssnat på en hel del och man kan klicka sig geografiskt i kartan med beroende! Så kul!

Vad är då en Storyspot?
Det är en ljudberättelse som går att koppla till en plats och kan handla om i princip vad som helst, så länge de är kopplade till platsen (nördkunskap, personliga berättelser etc). Man måste ha appen för att kunna lyssna, den kostar inget. En Storyspot är inte lika avancerad som en vanlig podcast, men kan ändå kräva lite förberedelse för att bli bra.

Varför skapades Storyspot?
Dom vill att alla ska ha samma möjlighet att berätta historien om sin omvärld.
Det är användarna/lyssnarna som ska styra vad som är en intressant historia för en själv, vi ger alla historier lika mycket plats.
Det YouTube har gjort för video och Instagram för bilder vill vi göra för ljudberättande och audio guides

 

13 thoughts on “Jag har fått ett hedersuppdrag och blivit utvald!

    • Ja SUPERKUL verkligen! Känner mig stolt som en tupp 😉 Tack snälla du är bara för gullig 😉

    • Tack snälla, min första Storyspot är avklarad, mindre smärtfritt. Men det skall nog gå bra! Ju fler man spelar in desto bättre blir man väl 🙂

  1. Pingback: Content Creator för Storyspot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *