Julen närmar sig! Julklapp, gran & fullständig panik

Pyntandet är över, blir inte mer än det som är nu, detta året. Alfred och hans morfar brukar gå och hugga en gran ihop. Pappa brukar spana in en gran lite före som han tror passar och sedan så föreslår han nog den lite lätt skulle jag nog kunna tänka mig. Jag gillar ju inte direkt julen, men julmaten däremot den är bäst! Älskar julskinka! Skulle nog kunna leva på det om det vore så. Sedan så gillar jag och pynta granen också konstigt nog, haha.

– Linda vad skulle du ta med dig till en öde ö? Julskinka! 

This post contains adlinks from Adviral

1. Pläd / 2. Juldekoration / 3. Ljuslykta / 4. Ljuskrona / 5. Julgransdekoration 2-pack / 6. Väggpanel / 7. Kuddfodral

17 thoughts on “Julen närmar sig! Julklapp, gran & fullständig panik

  1. jag gillar inte julmat… eller julen heller 🙂 Vi har buffé med sushi, kanariska potatisar, löjromstoast och massa annat gott på julafton, så jag längtar ändå ;D

  2. Är inte heller ett stort fan av julen om jag ska vara ärlig! Brukar älska maten men i år mår jag bara illa av att tänka på julmat av nån konstig anledning haha men man får ändå göra det bästa av det! 😀

    • Haha kul att höra att det inte bara jag som inte gillar julen. Ah jag har inte ätit ngn julmat överhuvudtaget, så det längtar jag till iofs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *