post

Kan själv! Klart jag kan!

Idag har jag fått upp julstjärnorna här hemma och även lite julbelysning i köket. Ja gillar inte för mycket pynt. Julgardiner ja, det är frågan. Helst inte säger jag,hehe. Julbelysningen tycker jag är helt klart viktigast och lite ljus & tomtar.

Julbelysningen runt häckarna är ett jäkla projekt. Skall ju ha lite julfest här hemma med kollegorna den 21:e så det kanske passar bra som samarbetsövning. Undrar om dom går med på det 😉

Ha en underbar första advent allihopa! Vi är peppade för julkalendern på tv:n här ikväll.

34 thoughts on “Kan själv! Klart jag kan!

  • Nä och jag har inte jättemycket gardiner överlag i huset heller, på grund av markiser. Så jag skippar julgardinerna.

 1. åh självklart är jag med! 🙂 Jag kollade in på din blogg för att se om du hade någon men missade helt att du hade på instagram! 😀

 2. Låter som en bra idé att lura kollegorna att hjälpa dig med belysningen haha!
  Här hos mig är det mest bara julljus som pyntas. Vi har inga tomtar och sånt! 😀

  • Ja hihi det tyckte jag med, var en lite rolig grej 🙂 Ja belysningen är ju det som är musik. Gardiner & tomtar kan kvitta.

 3. Blev riktigt fint och klart du kan själv.Jag går all in med julpyntande och har även julggardiner men har ju ett annat typ av hus som hade känts väldigt naket utan gardiner i fönstren. Gjort det mesta inne men mannen fixade utebelysningen, gör stor skillnad här ute på mörka landet

  • Ja alltså ibland tvivlar man på sig själv. För man är så van att någon annan gör det. Jaa utebelysningen kommer nog upp på min fest den 21:e,hehe.

  • Haha tomtarna vågar jag inte sätta dem på. Får liksom ta ngt visuellt som jag har kontroll på. Sålänge dom inte börjar pryda grannens hus med min belysning så är det ok tänker jag. 21:e smäller det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *