Känns som att sommaren är över, sista båtturen

Imorse när jag åkte till jobbet var det 7 grader! Jäklar nu går det snabbt alltså. Snart står vi och skrapar rutor igen! Det känns som att sommaren är över, även kanske årets sista båttur är gjort. Vi skippar nog hummer fisket i år. Tar upp båten fixar i ordning den för att eventuellt köpa en annan. Vi får se 😉 Vi är lite sugna på en större båt, ingen daycruiser denna gång utan en båt att bo över i.

Det är betydligt friskare & kyligare i luften. Men idag trots detta har vi fått en fantastiskt sommardag.
Direkt när vi kom hem från jobbet så åkte vi ned till båten för att njuta av det fina vädret, det var nästan vindstilla också. Helt underbart! Vi fick en härlig båttur, värd att minnas! Vi åkte till Lysekil för en bit mat.

Åh jag blir lite sorgsen faktiskt när sommaren är på väg mot sitt slut, så tråkigt. Jag avskyr höst, vinter, allt som har med kyla att göra!
Haha inte så pepp inlägg detta, men bjuder på kanske årets sista sommarbild 😉

Känns som att sommaren är över, sista båtturen

28 thoughts on “Känns som att sommaren är över, sista båtturen

  • Ok, fast nyttigare då. Vanliga nudlar är ju inte jätte onyttiga precis men kan ju vara bra för dom som är intoleranta.

 1. Nej nej nej sommaren får verkligen inte vara över riktigt ännu. Tänker vägra köra bilen på flera veckor om jag behöver skrapa rutor. Hemskt eller hur!!!

  Kram på dig /Kamilla

  • Eller hur, vi hoppar förmodligen hummerfisket i år och nu har vi varit så drastiska att vi till och med tagit upp båten. Känns som höst! Men vi har ju det lätt för oss så vi kan ju bara åka ned o lägga i båten igen ifall vi ångrar oss visserligen. Sugna på nått större nu.

  • Ja galet hur fort det har gått från ljumna sommar morgnar till kallt på morgonen. Kunde vi fått en mjuk övergång kanske?

 2. Vi hoppas verkligen inte sommarn är över, tänkt ta några båtturer till. Men visst märks det att både morgnar och kvällar är mycket kyligare nu

  • Nä lite längre sommar kan vi allt få. Men vad gör det vi skall ju snart åka utomlands 😉 Ja mycket kyligare på kvällar o morgnar!

 3. Hade varit bättre med sommar året runt 😉 Vi har 8 grader nu på morgonen 🙁

  Svar: Tack 😀 Ja ska bli så kul och mysigt 😀 Jag åker till Spanien på tisdag så hade kanske varit bra om vi hade haft Skype samtalet före det 😉

  • Ja sommar året runt hade varit mycket bättre! Ja det är kallt på morgonen nu, galet!
   Ja, skall försöka måste bara ha en plan!Skriver på messenger ikväll.

 4. Kan ju lugnt säga att jag vrider och vänder på alla möjliga idéer för att slippa åka tillbaka till Sverige och kylan…jag är inte redo för höst!!!

  • Haha förstår det. Nä jäklar alltså hösten verkar komma i rasande fart. Gillar det inte alls! Har du varit i Pisa förresten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *