post

Kommande event hos Linneaträdgården i Helsingborg

Bor du i Helsingborg? Eller i Skåne för den delen? Då får ni inte missa detta eventet på otroligt vackra Linneaträdgården i Helsingborg.
Det blir modeshow med Vildavi´s fantastiska kläder. Vi äter en gemensam lunch (till självkostnadspris) samtidigt som vi tittar på modevisning! Goodie, rabatter och härligt sällskap utlovas!

Maila ert intresse med instagramnamn och blogg till kontakt@lmevent.se. OCH vet ni vad! Ni får ta med en vän, men glöm inte att anmäla även vännen!

För att inte missa kommande event så anmäl er till vårt nätverk, ni är dom första som får veta att det är något på gång! Kan redan avslöja nu att till hösten så kommer det att hända en hel del både i Göteborg, Helsingborg & Malmö.

Vilda hälsningar Linda, Katja & Anna

18 thoughts on “Kommande event hos Linneaträdgården i Helsingborg

    • Ja detta eventet blir olikt något annat vi gjort så det kommer bli så roligt! Ja så himla synd man önskade ju att vissa personer verkligen bodde närmre, typ du!

    • Åh ja, där har jag med varit! Så himla mysigt där. Har varit där en gång tidigare på en vinter. Men eller hur, kommer bli så himla mysigt!

    • Eller hur! Missa inte att anmäla dig ifall du bor i Skåne trakten;) Annars har vi en del event på gång i Göteborg också framöver 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *