post

Köp en personlig fars dag present

[I samarbete med Getpersonal.se]

Nu när fars dag närmar sig med stormsteg, 12 november. Har ni köpt fars dag present än? Brukar ni göra det?
Alltid svårt att veta vad man skall köpa till sin pappa tycker jag, dom har ju liksom allt redan. Men något som kanske hade varit kul är en lite mer personlig present, man kan t.ex gravera in ” Världens bästa pappa” på ett ölglas eller liknande. Man kan välja både typsnitt och textstorlek under välj gravyrtext. Stort plus också med fri frakt!

Hos Getpersonal.se finns inte bara fars dag presenter utan även en mängd andra presenttips där du kan få ett budskap eller namn ingraverat på presenten. Detta gör ju presenten så mycket mer personlig. Jag hade blivit jätteglad av att få en sådan present!

Jag brukar alltid fråga Alfred vad han vill köpa till sin pappa, han tycker det är så roligt att få vara med att bestämma.

Min pappa brukar få en trisslott eller en kram, han blir lika glad för det, för han tycker detta är ett jippo bara. Men för Alfreds skull så brukar vi försöka köpa något till pappa Patrik här hemma.

Om du hade fått välja vad hade du graverat in, och på vilken produkt? Jag hade nog valt en halsbands tag, skärbräda eller whiskykaraff.Har aldrig haft tanken tidigare att man kan ju gravera på vilken produkt som helst. Ett stort plus med sidan är att dom har kategoriserat de olika presenterna allt från 18-60-års present, inflyttningspresent, present till henne och så vidare. Går snabbt att göra ett urval här, för oss som inte har så bra tålamod eller har lite bråttom ibland. Sedan är det helt galet att beställningar inkomna före kl 15 skickas samma dag!

[Inlägget är i samarbete med Getpersonal.se men helt med mina egna tankar och åsikter]

2 thoughts on “Köp en personlig fars dag present

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *