post

Kräv ersättning försenade eller inställda flyg

Mycket kan ju hända som orsakar förseningar, missade byten eller inställda flyg. Visste ni att? Om flyget är mer än 3 timmar försenat så är kompensationen mellan €250 och €600.

När man åker iväg på semester eller den där weekendresan som man har längtat så mycket efter så vill man ju lita på att man kommer fram i tid! Sedan den där stressen att när man inte vet vilken ände man skall börja i när man själv personligen skall kräva ersättning från flygbolaget. Nej, tack! Det är både krångligt och tidsödande att göra allt själv! Det vill man ju inte syssla med på sin semester.

Bättre att låta någon annan göra jobbet åt dig, inte sant? Därför finns Flightright, det tar ungefär 2 minuter av din tid, sedan sköter dom resten. Flightright är ett flygersättnings-bolag som erbjuder upp till 600 euro i ersättning.

Vad kostar det att använda Flightrights tjänster? Svaret är ingenting! Däremot om flygbolaget väljer att gå med på att betala ut ersättning så tar dom 29,75% i provision. Det är det ju verkligen värt. Man kan till och med ansöka om ersättning upp till 10 år efter en försenad flygresa.

Jag har aldrig haft oturen att vara med om ett försenat flyg, och det är jag ju glad för. Ifall jag kommer att drabbas utav det så är jag väldigt glad att Flightright finns och kommer definitivt använda mig utav dem ifall jag råkar ut för detta! Det är så mycket man som konsument skall hålla reda på och ibland så kan man missa viktiga detaljer eller missuppfatta något. På Konsumentverket så kan ni läsa mer om era rättigheter. Mestadels när jag åkt på mina weekendresor så har jag åkt med Ryanair.

“Gör det enkelt för dig själv och ansök om ersättning via Flightright istället. Fyll bara i flyginformationen i vår kostnadsfria ersättningkalkylator, se efter om du har rätt till kompensation och lämna resten till oss. Vi kan verifiera om du har ett giltigt ersättningsanspråk på bara ett par minuter. Om ersättningskalkylatorn visar att förseningen berättigar till kompensation kan du enkelt ge oss tillstånd att hävda dina rättigheter på en gång”.

Inlägget är i samarbete med Flightright men med 100% mina egna tankar och åsikter

14 thoughts on “Kräv ersättning försenade eller inställda flyg

  • Tack! Ja det är ju så mkt man skall ha koll på när man reser och man är så omedveten om så många olika saker.

 1. Väl skrivet inlägg 🙂
  Tänk att juli månad passerat, men vilken månad det var, helt underbar på alla sätt och vis <3 Ha det toppen fina du 🙂

  • Hihi nämen, tack Ramona för dina fina ord! Ja jisses vad fort det har gått. Nästa vecka börjar jag jobba igen. Det har verkligen varit en helt underbar semester.

  • Ja det är ju inte mer än rätt och det är bra att det finns hjälp att få också. Mycket att hålla koll på vad man kan få o inte.
   AH men gud är det! Läcker!

  • Ja, det är banne mig inte lätt att hålla koll på allting, vad man kan få o inte. Sedan att slippa hålla på med sånt på sin semester och någon annan kan lösa det smidigt åt en, är ju toppen verkligen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *