post

Kvalitetstid med en god vän & mycket babbel

I måndags så var vädret kanon, solen sken och det var hur varmt som helst, så jag passade på att skicka ett spontan sms till en av mina bästa vänner. Vi har varit vänner sedan gymnasietiden. Efter en fördrink här och lite babbel på altandäcket så tog vi vårt pick och pack och gick ned till stranden och där blev vi hela dagen och kvällen. Herregud vad det är varmt i vattnet (havet), har aldrig badat såhär mycket och länge i Sverige. Vi har en jättefin strand med gångavstånd ifrån oss. Helt underbart!

Vi hade med oss en kylbag med ost, kex, lite olika korvar, vindruvor och vin såklart. Det blev mycket babbel, skratt och en hel del vin. Behövlig tjejkväll, har inte haft så roligt på länge. Underbart när man har vänner som man bara kan vara med.

Fresita jordgubbsbubblet är så himla gott, om ni inte har smakat det. Sedan så Aussie rosé vin som säljs i tetrapak, smidigt till vinpicknicken och mina Moet plastglas till det. Det blev perfekt till stranden.

Vi tog så bra bilder i solnedgången, dom kommer i ett annat inlägg. Some sunset & yogaposes. This is life! Dessvärre mobilbilder, men det får funka. Gubben hade med sig kameran och det nya objektivet på andra äventyr med Alfred.

12 thoughts on “Kvalitetstid med en god vän & mycket babbel

    • Hihi visst gjorde jag och vi har planerat in en kväll till innan sommaren är slut samt att vi skall ut o åta någon dag. Helt underbart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *