post

Lanseringen ni inte vill missa!

Nu tar vi det ett steg längre jag och fantastiska Tanja! Vi har något så spännande på gång så ni anar inte! Lanseringen ni inte vill missa! Vi är så förväntansfulla, spända och nervösa, vi jobbar på för fullt med vårt nya projekt som vi kommer att lansera nu till hösten. Vi kan knappt bärga oss!

För att ni inte skall missa och för att ni skall bli en del av det nya projektet så vill vi påminna er om att anmäla er till vårt nätverk, för detta kommer ni inte vilja missa! Vi kommer att göra en stor satsning på sociala medier för influencers och företagare. Registrera dig här.

Vill du som företag veta mer? Maila oss på kontakt@lmevent.se

Sprid ordet vidare! Ni blev väl inte nyfikna nu va?

Lanseringen ni inte vill missa!

25 thoughts on “Lanseringen ni inte vill missa!

  • Åh vad roligt att du blir lite nyfiken. Ja vi försöker göra vårt bästa i alla fall! Hihi ni kommer inte att missa denna lanseringen, promise!

  • Ja att det är vi är så pirriga över detta!! Lanseringen blir till hösten och det beror lite på när allt blir klart, så fort vi är nöjda så kläcker vi nyheten!

  • Ja vi är super exalterade. Åh önskade så vi kunde ge lite ledtrådar såklart, men tyvärr så måste vi ha allt klart innan vi kan avslöja vår stora hemlighet!!

 1. Så spännande det låter!?
  sv: Strawbecco är en drink på prosecco, apelsinjuice, jordgubbar och honung. Den dyker upp på bloggen så småningom!?
  Mmm har kikat runt lite på resor v 38 men inte hittat något klockrent direkt…?

  • Ja vi längtar tills vi kan få berätta!! Ah men intressant låter som en drink för mig som jag verkligen måste testa!! Åh nä inte vi heller,hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *