Låt mig bara vara, galen upplevelse!

Måste ju bara berätta vad som hände mig för ett par veckor sedan! Ni vet känslan i kroppen en fredag efter jobbet man vill bara hem, men man måste ta en sväng förbi mataffären och systembolaget först innan man kan komma hem? Ja, just den känslan, man vill vara effektiv uträtta det man skall uträtta och sedan fortast möjligt komma hem. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, då okända män av någon anledning var mycket pratsamma av sig!

(Hoppas ni orkar läsa, det är värt det,hehe).

Scenario 1, okänd man nummer 1.
Letade parkering, fick en lämplig men som sagt parkeringarna borde göras lite större, så jag krånglade mig in. En man som också precis hade parkerat inväntar snällt min justering och kliver ur bilen samtidigt som jag. Börjar att prata med mig (jag står och trampar och vill bara komma därifrån). Jättetrevlig man, som tyckte att ja det är minsann inget kul att parkera här med våra nya bilar, för man får garanterat en bildörr i sidan och folk tar inte hänsyn. Inte ens en lapp lämnar dem. Parkeringarna borde göras större helt enkelt! Ja, jag höll med honom och sade att det verkligen är så trist. Sedan gick vi varsin väg och önskade varandra trevlig helg.

Scenario 2, inne i mataffären, okänd man nummer 2.
Jag letade efter Arla Mini ost som jag tillslut hittade och uttryckte mig nog lite väl glatt – Att yes här är den ju! Då började nästa man i ordningen att prata med mig. Vad är det där? Jag förklarade snällt att jag skulle testa dessa till tapas då dom förmodligen passar jättebra till det. AHA! Sade mannen och tog en likadan. 

Phew herregud tänkte jag, låt mig nu få vara ifred och göra det jag skall göra utan att prata med massa människor. Trodde jag, haha hastade bort till systembolaget. Rusning där, som vanligt på en fredag! Inte nog med detta, vi har ju rätt mycket norskar här och dom går in med kundvagnar och blockerar gångarna på systembolaget och har inte vett att flytta på sig heller. Dom har ju all tid i världen att handla.

Scenario 3, på systembolaget, okänd man nummer 3.
Går bort till hyllorna där dom har Italienska vita viner, siktar in mig på en nyhet som jag ser i hyllan. På huk sitter en man och som plötsligt utbrister till mig: Visst ser det gott ut det där! Ja verkligen säger jag och fortsätter läsa. Han fortsätter Italienska viner är de bästa vinerna. Ja, det kan jag hålla med dig om säger jag och får se Pecorino vinet och säger att detta är väldigt gott. – Ja, det tycker jag med! Därmed konstaterade vi att vi hade bra smak båda två.

Ah gud vad konstigt varför i hela världen skulle alla prata med mig denna dagen? Vem vet jag kanske var extra snygg eller något. Just då så var jag ju inte riktigt på humör egentligen men såhär efteråt så är det ju jäkligt skoj.

18 thoughts on “Låt mig bara vara, galen upplevelse!

  • Ja super typiskt, jag tänkte vad tusan ÄR det som pågår. Ja, haha exakt samtliga var ju män också, komiskt!

 1. Det är så konstigt att sånt alltid händer när man inte vill det eller har tid. Jag lyckas alltid träffa alla när jag är i affären och känner mig riktigt sunkig och inte vill träffa någon.

  • Ja, haha utstrålar man ngt tvärtom då eller varför är det just så vid sådana tillfället, hel tokigt!

 2. he he ja visst är du vacker o särskil igår kanske men gud ja förstår . eller du vet när man e tjurig vill inte prata o alla är så trevliga o ja bara.. sluta va trevliga ha ha dug
  va gör du nr man gör tapas? ja e så dålig på det där men låter gott
  kramar fina o han en mysig lördag

  • Naw fina, fina du! Du verkar vara en helt underbar person! Ja det är ju så typiskt när man inte är på humör heller!
   Tapas kommer ju ursprungligen från Spanien, det är små plockrätter. Soltorkade tomater, oliver, olika korvar, patatas bravas, ost etc. Supergott och lite lyxig känsla och fixa i ordning det hemma.

 3. Jag hamnar alltid i tokiga konversationer 🙂 Man jag fattar inte vad du menar med norrmännen… skulle de ha mer tid eller breda ut sig mer än svenskar..? Varför skulle det vara så?

 4. Haha kan tänka det. Just den fredagen ville jag ju helst vara i fred. Nä, bor du inte här och inte sett scenariot norskar på Torp Köpcentrum så är det kanske svårt att förstå ironin.
  Inne på systembolaget tar dom med sig Ica Maxi kundvagnen in i de trånga gångarna, man skall liksom inte ha med sig matvagnen in på systembolaget.(Likadant inne på köpcentrat, i klädbutiker etc). Men sen rensar dom hyllorna på sprit rätt ned i kundvagnen, typ. Ja, man kan inte annat än att bli matt.

  • Ah, alltså jag är inte heller besvärad av det men ibland så känner man helt enkelt inte för det 😉
   Hahaha kan tänka att du pratar med dig själv ja..haha gör du vad rolig du är och ställer frågan och ger dem lite tips på vägen också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *