post

Låt robotdammsugaren göra grovjobbet!

[I samarbete med RobotExperten.se]

Jag vet inte ifall jag har sagt det förut men vi har en grym städkompis här hemma, som städar medans vi är på jobbet på dagarna! För ett tag sedan så köpte vi en iRobot Roomba 880 och vi är verkligen jättenöjda. Golven känns alltid rena när vi kommer hem.
Den är perfekt för oss som har två hundar. Det är helt galet när man tömmer behållaren, jösses vad hår och damm det är i.
Man kan inte riktigt förstå detta för det är ju inte vad vi vanligtvis ser med blotta ögat. Vart kommer smutsen ifrån?

En annan bra sak är att man kan ställa in den så att den skall gå igång vid en viss tid. Via appen så kan man se vart den tagit och vart den missat. När den behöver ladda sig så går den automatiskt in i sin laddstation och laddar sig. Man sparar både jobb och tid på att ha en robotdammsugare. Många har också frågat oss ifall den klarar sig över trösklar och ja det gör den den utan problem.

RobotExperten har några varianter på robotdammsugare att välja bland. Den vi har är självklart favoriten då Patrik är allergisk och denna är optimal för det.
Innan vi investerade i denna så läste vi på och jämförde med olika tester som gjorts och kom fram till att just denna passar vår familj och vårt hus.
Det finns även budgetvarianter som Cleanmate och Severin, men läs på och jämför och se vad just ni behöver. När det kommer till dessa modeller så känner jag ej till dem. Däremot så kan jag prata gott om iRobot för att vi har den själva samt att jag känner minst tre stycken till som har den och samtliga är jättenöjda.

Vilken hade du köpt? Eller har ni redan en robotdammsugare?

Så funderar du på att skaffa en effektiv hemhjälp så kika in hos RobotExperten!

 

[Inlägget är i samarbete med RobotExperten.se men med mina egna egna åsikter och tankar]

13 thoughts on “Låt robotdammsugaren göra grovjobbet!

  • Åh det är verkligen så värt att skaffa en, jag älskar vår! En toppen sak att istället för att köpa julklappar till varandra förra året så investerade vi i denna ihop 😉

 1. Skulle verkligen behöva en som har två katter och skulle välja den som låter minst och klarar trösklar bäst!?

  sv: Bokade direktflyg med Norwegian och boendet genom hotels.com!

  • Ja alltså det är galet vad den får upp massa från golven som man inte ens ser, hehe. Behållaren är alltså spännande att tömma! Den är grymt bra!
   Åh skall absolut ha dess vi åtanke när vi ska boka Kroatien!

 2. Vi har två, en på varje våning 😉 Vi blev så frälsta att det fick bli så! Schemalägger dem att köra två gånger i veckan, och kör även vid behov utöver det. Vi har en iRobot och en Neato.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *