post

Låt semestern börja på riktigt!

Känslan av att inte behöva gå upp och gå till jobbet, hur känns det nu? Jag älskar att jobba och gillar att ligga i fas och ha koll på grejerna, men äsch nu är det semester! Känns ändå bra. Brukar kunna ha lite ångest över det där, men nu känns det lugnt. Skönt! Idag börjar officiellt den första semesterdagen!

Igår så fick jag feeling och fortsatte att måla huset, det var perfekt målarväder. Mulet och lite halvkallt hela dagen. Roligheter inplanerade med en vän idag. Det innebär vinpicknick bland annat. Vi har helt fantastiskt väder så det kommer bli supermysigt. Häng gärna med på instagram @lindamarie.nu

Bloggen låg nere igår hela dagen på grund av domänproblem, där SSL certifikatet hade löpt ut. Men nu verkar dom ha fått ordning på grejerna!

15 thoughts on “Låt semestern börja på riktigt!

  • Ja absolut, denna helgen eller nästa spelar ingen roll, vi har inget direkt planerat så ta när det passar er bäst 🙂
   Jag är handläggare på bygglovsavd. Samhällsbyggnadsförvaltningen.

  • Ja, haha knepigt det där. Men så härligt att det inte riktigt känns så nu, utan nu skall jag njuta av semestern till fullo!

 1. Härligt Linda. Hoppas du får en fin ledighet. Koppla av och bort jobb och måste är viktigt för att kunna ta in nytt och tänka vidare. Kram från mig

  • Du har helt rätt Kamilla, välbehövligt med semester nu! Ja ledigheten har börjat bra hittills. Hoppas ni med får en skön sommar. Idag skall jag plantera om alla blommor inne så nu skall jag åka och köpa ny jord.

  • Ja, helt underbart vilken sommar vi har! Idag är det mulet och har kommit lite regn. Men det gör absolut ingenting! Bra för gräsmattan.

 2. Härligt med semester! Har precis påbörjar min igen och jag har redan glömt vilken dag det är. Det känns som att det är helg hela tiden, fast då vet man att det är semester 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *