post

Lätt snyggaste väskan i stan!

[ I samarbete med Gaston Luga ]

Åh denna väskan är så himla snygg! Fick hem den för ett bra tag sedan från Gaston Luga men ni vet hur det kan vara ibland man hinner inte riktigt med allt som man vill och borde hinna med. Skall också försöka ta någon outfit bild med. Jag har modellen som heter Pråper, den är så elegant och stilren och fyller sin funktion alldeles perfekt! Förutom den svarta som jag har så är den rosa/svarta sjukt snygg! Använder ni koden: LINDAMARIE så får ni 15% rabatt.

Anledningen till att jag valde just denna modellen är att den rymmer en 13-15″ laptop och eftersom jag har en 15″ så blev den det självklara valet, sedan är den just sjukt snygg med. Jag gillar det stilrena, strama och eleganta. Man kan ju alltid piffa till den med en adresslapp i en annan färg ifall man känner för det. Jag tycker den är snygg som den är och den är verkligen skönt att bära med! Den är gjord i slittålig canvas och veganskt läder. Denna väskan får hänga med mig överallt, på alla sortens äventyr!

” Pråper, den dominanta, minimalistiska och eleganta designen passar i alla situationer. De starka metallkrokarna håller dina värdesaker på plats när du är påväg till nästa tåg eller flyg, justerbart i olika nivåer för att passa ditt dagliga packbehov. Utrustad med Gaston Lugas pass & biljettficka samt metallfötter. Gör din ryggsäck mer unik och matcha med din personliga stil, köp till en färgad adresslapp”!

Inlägget är i samarbete med Gaston Luga men med 100% mina egna åsikter & tankar

13 thoughts on “Lätt snyggaste väskan i stan!

    • Ja den är verkligen skitsnygg! Min används med flitigt och skall börja ta den till jobbet istället. Du tog ju så sjukt snygg outfit bild ihop med väskan skall också försöka få till något!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *