post

Let´s get Loco with my Loco Espadrilles!

[I samarbete med Loco Espadrilles]

Alltså WOW jag fullkomligt älskar mina nya skor från Loco Espadrilles. Jag hade lätt kunnat ha ett par i varje mönster! Jag föll totalt för modellen som heter Mojito. Dom rekommenderar också att man tar en storlek större än vad man brukar ha, då dom är små i storleken. Jag följde deras rekommendationer och dom passade perfekt. Dom är både sköna & snygga. Finns i storlek 36-40. Gillar deras mönster & design och deras namn är ju helt underbart! Dom sticker verkligen ut från mängden. Har fått så härligt positiv respons från mitt #locomoments på instagram.

Loco älskar djur och vill göra världen bättre för dem. Dom har en vision om att starta upp en djurhjälps organisation i framtiden. Deras espadrilles är handgjorda och görs i fake läder och fake mocka för att värna om djuren. Kommer i en snygg dustbag av bomull med en fin flamingo på.

Vilket mönster är eran favorit? Come on let´s get Loco!

Inlägget är i samarbete med Loco Espadrilles men med 100% mina egna tankar & åsikter

10 thoughts on “Let´s get Loco with my Loco Espadrilles!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *