post

Livet, jag verkar helt ha kommit av mig

Inte så farligt som det låter men bloggen har hamnat lite i kläm kan man säga. Som ensamstående med hus och allt vad det innebär så handlar det om prioriteringar som jobb och hus. Imorgon är ordningen återställd för då kommer Alfred hem. Skall bli mysigt!
Slutade tidigare idag och vilket väder! Suttit ute i solen och fått lite färg, inte helt fel!

Livet för övrigt då? Vad händer? Förutom varannan vecka och jobb och underhåll av hus och trädgård. Så händer det inte jättemycket. Livet fortsätter på alla sätt & vis och man hoppas så småningom att hitta den där perfekta likasinnade personen i livet som man kan dela vardagen med, det roliga, det tråkiga, uppleva saker tillsammans med. Ja, livet helt enkelt.

Ingen panik alls, en dag så kanske han dyker upp. Om inte då är jag nog ganska så inställd på att leva själv faktiskt. Inte så tragiskt som det låter kan vara ganska så skönt, haha. Det är inte direkt som när jag träffade mitt ex för 13 år sedan, det har ändrats en hel del. Lever ju faktiskt kvar i illusionen att man skall träffa på sitt livs kärlek på Ica, eller åtminstone IRL.

14 thoughts on “Livet, jag verkar helt ha kommit av mig

  • Ja, så värt att ta lite på flexen för att få njuta av det fina vädret! Hoppas att din påsk har varit underbar!

 1. Bara man mår bra så är allt ok o man brukar ta det i en bra takt o hinna med trots man inte vet hur man gör

  va rädd om er o ha en skön dag till i påsken kram

  • Jag mår toppen, bara det att allt praktiskt med huset tar ju så mycket längre tid för en annan..jaja det får ta den tid det tar bara det blir gjort känner jag. Hoppas att er påsk har varit bra.

  • Fina Matilda, du skall veta att jag blir oerhört glad av att läsa dina fina kommentarer, vilken underbar människa du är! Jag glömmer aldrig det, jag lovar!

  • Nä tyvärr faller den bort, då det är så mycket annat att stå i. Blir så glad av att kika in här och läsa alla gulliga kommentarer jag får! Det lyfter verkligen! Ja, herregud ingen panik med kärleken den kommer när den kommer…hihi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *