post

Livet, solen & det går mot ljusare tider

Igår när jag åkte till jobbet så såg jag på himlen att jag bara var tvungen att köra en annan väg till jobbet vid havet. WOW! Så himla vackert! Denna stunden kallar jag livskvalité, helt underbart. Jag stannade bilen, klev ur, fotade och andades in den friska luften och njöt av stillheten och den fantastiska vyn! Tänk att få uppleva denna vyn med personen man älskar, en obeskrivlig känsla. Vilken start på morgonen! Underbart! Tid för eftertanke och reflektion. Ibland behöver man bara stanna upp för ett slag.

Vilket väder vi hade 13 härliga grader, tog en härlig promenad på jobbet. Satte mig ute en stund och kände solens strålar värma i ansiktet. Kändes som att det var maj månad. Helt vindstilla och solen värmde! Men hallå vi är snart där, tänk så mycket lättare allt blir då. Jag längtar!

 

29 thoughts on “Livet, solen & det går mot ljusare tider

 1. Åh vad underbart och jag längtar också till våren. Sv: Ja väskan är äkta men har haft den i över fem år. Minns inte riktigt priset men tror att den låg på runt 4000 kr? Kramis

  • Tack Johanna, ja det är nyttigt för det inre lugnet och själen att göra så. Gjorde det även idag efter jobbet åkte ned vid vattnet vid mig där jag bor. Så skönt att bara lyssna till tystnaden och njuta av havets olika skepnader.

  • Tack Veronica, ja havet och soluppgången i dess olika skepnader är helt fantastiskt, att bara få stanna upp ett slag.

  • TACK! Underbart väder och vilken underbar soluppgång man fick avnjuta. Dock är vintern tillbaka verkar det som. Ush vill ha vår nu!

  • Ja soluppgången var verkligen amazing den morgonen. Ja man måste stanna upp och reflektera över livet ibland. Idag efter jobbet så åkte jag ned till havet här där jag bor och bara njöt av stillheten och lugnet. Underbart!

  • Ja det är så underbart att bara få njuta av stillheten & lugnet havet ger en..man behöver det!

  • Ja jisses vilken soluppgång det var den morgonen. Ja vem längtar inte till våren & sommaren nu, men det närmar sig och så får vi hoppas på en lika underbar sommar denna sommaren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *