post

LM Event goes Bounce i Göteborg & Malmö

Visste ni att 10 minuters hoppande ger samma motion som 33 minuter på löpband?

LM Event
 bjuder nu in till ett fartfyllt event tillsammans med Bounce INCNi får möjlighet att prova deras spännande trampolinpass som ger allsidig, svettig och framförallt väldigt rolig träning. 

Under eventets gång träffas vi både för att mingla och för att studsa tillsammans för testa denna annorlunda form av träning.

Vi börjar med en halvtimmes mingel och information från Bounce plus tid för fotografering. Efteråt blir det avrundning med fotografering, eftersnack och det bjuds på juice och snacks.

Anmäl ert intresse senast 5/9. Skriv Göteborg/Malmö i ämnesraden och ange era sociala medier som blogg & instagram etc.
Begränsat antal platser och vi återkopplar till er 6/9.

Happy jumping Linda, Katja & Anna!

Så himla roligt vi har inte mindre än 7 event inplanerade i sept/okt! Missa inte att anmäla ert till vårt nätverk! Det gör ni HÄR.

26 thoughts on “LM Event goes Bounce i Göteborg & Malmö

  1. Har en polare som äger studsmatteparker i Norge, har tänkt att åka dit och testa. Men efter att ha lyssnat Magnus Betnérs stand-up-skildring av det är jag mer tveksam haha.

    • Ja, det är ju också annorlunda event mot vad vi har haft tidigare så det skall bli roligt! Ja vi har flertalet på gång nu, vilket är oerhört skoj!

    • Ja verkligen, tänk att lite studsande kan ge den effekten! Glad att jag har en son som gillar att hoppa studsmatta och det är ju jobbigt alltså. Brukar alltid hoppa med honom för att det är kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *