post

LM Event goes MiniBounce

Jisses vilket gäng peppade och hoppglada barn vi hade på vårt event på Bounce i Göteborg och Malmö. Till Bounce kan du som vuxen åka och köra ett BounceFit pass ifall ni vill, eller låta barnen testa deras olika temaparker. Nu i helgen var det som sagt barnens tur att hoppa och testa på MiniBounce. Strumpor och armband delades ut. Sedan var det dags! Dom fick testa på 4 olika stationer tillsammans med två instruktörerna (Abdi & Bea) som visade och hjälpte dem och höll ordning på dessa energiknippen.

Otroligt duktiga Therese fotade och med henne var hennes härliga familj, där jag bland annat fick en ny tokig vän. Härliga och totalt oblyga Lex! Barn i ständig rörelse, en verklig fotoutmaning, bra jobbat Tess!

Jösses barnen gav verkligen järnet, så roligt att se. Alla verkade nöjda och glada och en aningens trötta efter hoppandet. Gissningsvis så somnade säkert någon på hemvägen. Efter allt hoppande så blev det nedvarvning med gofika i ett av kalasrummen.

 

12 thoughts on “LM Event goes MiniBounce

 1. ja men så mysigt o jätte härliga bilder

  men tack va gullig du e
  jo ja gillar grått oxå o tänkt på ljus grå gardiner i vardagsrummet nu hi hi ja vi får se
  har gillat grått o beige nå ett tag så ja ljus färger åtminståne . har ju beige i sovrummet oxå 😀
  må så gott söta vi hörs

  • Ja det blev ett lyckat event ligger även en film uppe nu!
   Ja ljust är allt härligt, blev lite sugen på att byta gardiner här hemma nu.

  • Du kan ju gå och testa på Bounce själv i Stockholm vettja, testa deras grymma BounceFit pass, trodde jag skulle dö, haha. Finns så mycket roligt för barnen nuförtiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *