post

Look good & feel good i min nya tunika!

[I samarbete med Misstunica.com]

Precis innan vi åkte till Dubai så landade det en helt ljuvlig tunika från Misstunica i min brevlåda! Wow säger jag bara, så himla fin och passade perfekt i Dubai. När man går mellan stranden in på hotellet, till poolen så var denna verkligen perfekt! Man kände sig inte naken så på med den tillhörande underklänningen och tunikan, så var man helt plötsligt lite uppklädd! Fantastiskt härligt tunt material som torkar fort, stor fördel! Vilket fantastiskt plagg! Skulle alltid kunna ha på mig den faktiskt.

Jag föll pladask för modellen Paloma, nu när jag vet hur fantastisk denna är så kan jag lätt beställa fler därifrån! Perfekt plagg, enkelt och så snyggt! Dom har även tillhörande accessoarer, jag valde ett snyggt fotsmycke.

Jag kände mig så snygg i denna kombon! Man märkte också att man drog lite blickar till sig, kul!

Inlägget är ett samarbete med Misstunica.com men med 100% mina egna tankar & åsikter.

18 thoughts on “Look good & feel good i min nya tunika!

    • Men åh gulle dej, tack. Den är ju så himla fin tunikan. Gillar den verkligen! Åh bilderna är ju tagna när vi var i Dubai, ljuvligt!

    • Tack snälla Mirre, jag gillar tunikan supermycket verkligen! Åh ja dom är tagna i fantastiska Dubai!

    • Nämeeeen din gullefis där, så rar du är. Tack! Ja den tunikan är verkligen perfekt på stranden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *