post

Man lever bara en gång man måste våga chansa!

I only live once, make it count! Man lever bara en gång man måste våga chansa! Som ni kanske har sett på mitt instagram @lindamarie.nu så har jag sökt till Farmen 2018. Hade verkligen varit grymt ifall jag kom med! Tror nämligen att jag hade fixat det bra. Sedan så gillar jag ju lite galna utmaningar med!
Det verkar ju som att Farmen hade fått tillbaka några tittare samt förhöjda tittarsiffror ifall jag kom med, hehe. Livet är ju lite för kort för att inte våga chansa!
Håll tummarna för mig!

Vad för galet har du gjort i år? Eller kommer att göra? Utmana mig vettja, vem vågar anta utmaningen? Våga chansa!

Sedan väntar jag på svar gällande ett annat spännande projekt med, likadant där hoppas innerligt att jag kommer med!

36 thoughts on “Man lever bara en gång man måste våga chansa!

 1. Spännande hoppas du kommer med! Tycker farmen har blivit rätt störig, gillade dom första säsongerna för tusen år sedan men du verkar det som att dom bara tar in dryga storstadssfolk och uppblåsta egon för att skaka fram bråk. Den enda såpan jag hade kunnat tänka mig att vara med i är expedition robinson, men det är mest för att få en gratis resa med sol och bad haha.

  • Ja haha, håller med dig, lite extra kul att vara med då ju 😉 Lite drama. Men som sagt Robinson hade jag verkligen kunnat tänka mig. Allt som innefattar tävling, yupp that´s me. Love it!

  • Ja en chansning som kanske inte är så stor risk tänker jag, men hoppas kan man alltid! Tack snälla för dina tummar!

 2. Ja det såg jag på Instagram och så himla kul. Jag har aldrig följt Farmen förut men om du kommer med ska jag alla gånger följa hela programmet! 😀 Kramis

  • Ja du får hålla tummarna för mig, ah modigt vet jag inte tänker att chansen kanske inte är så stor 😉 Hade varit sjukt kul ifall jag kom med!

 3. Guud så spännande så rätt av dig, lever bara en gång så varför inte ha med en till rolig händelse i livet och erfarenhet. HÅLLER tummarna. KRAM BYSOFIA.SE

  • Ja, jag tänkte äsh varför inte, kan lika gärna söka liksom 😉 Hade ju varit så himla roligt ifall man kom med. Våga chansa lite mer!

 4. Guud så spännande så rätt av dig, lever bara en gång så varför inte ha med en till rolig händelse i livet och erfarenhet. HÅLLER tummarna. KRAM

  • Åh men kul har du? Vad gjorde du då när du jobbade med Farmen? Ja haha ana chocken när jag blev kallad till castingen nu!

 5. Pingback: Oh my god! Jag skall på casting!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *