post

Man tar sig inte tiden…

…Tiden som man faktiskt borde ta sig. Ja lite kryptiskt kan tyckas men blev påmind igår när jag var och käkade med min fina vän på Pinchos. Innan vi skulle säga hej då så sade hon att hoppas att det inte dröjer ett halvår tills vi ses igen! Då vaknade jag till liv! Vad tusan det var ju typ ett halvår sedan vi sågs! Under all kritik!

Åh samvetet gnager i mig att man inte prioriterar sina vänner mer. Men det är vardagslunken, sleep, eat, repeat. Vardag med jobb och familj och allt vad det innebär. Oftast efter jobbet så är man så trött så man är lite bekväm med att åka hem, jag hämtar ju på förskolan med. Men igår så planerade vi in att Patrik faktiskt skulle hämta för att jag skulle ut och äta med min vän.
Likaså att jag bor ju en bit utanför Uddevalla, så det är ju inte bara att svänga förbi på en fika. Men vissa helger får vi ju till att träffa våra vänner men alla måste ju kunna med.
Samhället har verkligen förändrats, alla har så fullt upp mest hela tiden, tyvärr. Även jag men försöker verkligen ta mig tiden men inte tillräckligt, bättring på den!

Hur lägger ni upp det, träffar ni era vänner ofta?

 

24 thoughts on “Man tar sig inte tiden…

  • Nä det är exakt samma här, alla har mycket på olika håll. Men så tråkigt att det blir på det sättet verkligen :/

  • Nä så blir det ju, knappat att man hinner ses med barnen liksom. Ibland är det skönt att bara ses som vuxna också, Barnfria. Våra vänner ha faktiskt bjudit med oss på en överraskning i februari. Jag är ju så nyfiken på vad det kan vara!

 1. Svar: Haha ja det gör väl jag också, men som jag skriver i inlägget så förändras min hudton ganska mycket under ett år och ibland har man kanske inte 20 olika nyanser hemma att sminka sig med. Då är detta en bra lösning 🙂 Kram

  • Ah det är ju klart. Min hudton förändras knappt över året. Vilket är rätt så skönt faktiskt. Tycker att i fel ljus när man testar olika foundations kan vara sjukt missvisande. Nu har jag en som alltid fungerar, bara älskar den!

  • Ja man får bara ta tag i det helt enkelt! Samma här skulle verkligen vilja träffa mina närmsta vänner oftare!

 2. Jag måste också bli bättre på det där! Men som du säger, man är trött efter jobb och så.. och på helgerna försöker man göra allt man inte hinner med på vardagarna 😛

  Svar: Vi får se vad doktorn säger på onsdag 😉

  • Ja men så är det ju. Att man bara är så upptagen liksom. Men vardagsbestyr såsom tvätt o städ blir ju på helgerna mm mm. Listan tar aldrig slut.
   Svar: Ja man får bara ta tag i det helt enkelt! Samma här skulle verkligen vilja träffa mina närmsta vänner oftare!

 3. Vänner är superviktigt, jag går ut med vänner flera gånger i veckan. Men så har jag ju också valt att leva ett helt annat liv än många andra i min ålder. Vi borde också ses oftare! Även om det är kul att resa en gång i halvåret med dig;)

  • Ja det är verkligen superviktigt! Ja så är det ju med dig. Blir ju lite skillnad när man har barn såklart. ÅÅÅÅÅ vill med träffa dig oftare!!! Hihi detsamma, alltid lika kul!

 4. Jag känner verkligen sååå igen mig! Jag skäms verkligen över hur dålig jag är på att hålla kontakten med mina vänner. Det kan lätt gå ett halvår utan att vi ens hörs… Måste ta och ta tag i det!! Kram <33

  • Jamen hur svårt skall det vara att ta tag i det. Men ens vänner är oftast lika usla. Blev så glad nu när min vän tog initiativet:) Får ordna en gathering, middag eller nått!

 5. Jag träffar min bästa vän en gång i veckan. Vi bor i olika städer samt att hon jobbar natt så vi kan inte få ihop fler dagar. Mina anda vänner träffar jag nästan inte alls. En bor 11 timmar bort och den andra 11 minuter men även fast vi bor i samma stad ses vi väldigt sällan :/

  • Men din bästa vän 1 gång i veckan var ändå inte dåligt. Ah men det är ju så trist när man liksom bor i samma stad och knappt kan få till det. De flesta av mina närmsta vänner bor ju här i Uddevalla liksom.

 6. Haha jag träffar inte heller mina vänner så ofta, det kan vara 1 gång per år! Men bra vänner kan man alltid catching up och tack vare bloggen så har många följ mig i min vardag. Men visst ska det inte behöva vara så. Vissa vänner träffar man inte längre av andra skäl, så med tiden gör det svårare också att VILJA träffas…

  (tips! lägg in Commentluv i wp tillägg så slipper jag klistra in min länk haha :P)
  Nytt inlägg: https://thaimorsan.se/pimientos-de-padron/

  • Nä så himla trist att man inte hinner träffa sina vänner oftare, man får ju lite annat utbyte med vänner än med sambo och barn och arbetskollegor.
   Sedan så ja, vissa vill man ju inte ha i sitt liv längre, ett avslutat kapitel av många skäl, förstår vad du menar.
   Tack för tipset skall kolla efter det tillägget, vad nu det är, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *