post

Mat för den late, snabbfixat!

Jag lat? Hm nä det tror jag inte? Men ibland ni vet. Man kommer hem från jobbet, noll inspiration till att laga mat. Man tittar i frysen, jaha man har en hel del där, men hjärnan verkar inte riktigt tycka att det finns något. Åh den känslan! Avskyr den, när inspirationen inte kommer eller orken!

Idag kom inspirationen, eller jag vet inte ifall jag riktigt kan säga det. Men jag gjorde det lätt för mig! En sallad tänkte jag, det löser allt! Sagt & gjort, en latmanssallad beställd som tog mig 10 minuter. Underbart! Snabbt & lätt när man inte har orken till annat! Jag tog vad vi hade hemma helt enkelt. Hade inte så mycket i salladsväg hemma heller mot vad vi brukar ha, kombinationen är fri.

Innehåll:
Kyckling gyros (hittas i frysdisken, färdigstekt, bara att värma).
Diverse sallad
Risoni (var vad vi hade hemma i pastasalladsväg)

Mat för den late, snabbfixat!

12 thoughts on “Mat för den late, snabbfixat!

 1. Ser gott ut! Vi hörs om en passande dag att ses fram
  Över! Som sagt vi kommer ner 18/7 och är bortbjudna 19/7 men sen kan vi nog ses! Vore mysigt!

  Tänker du bubbel på Pelles allihopa m familjerna el bara vi?

  Enklare att ses i vår trädgård annars vi har ju en 2-åring…. terrible two om du minns som inte ör still många sekunder ha ha kramar

  • Ja enkelt men gott! Absolut vi hörs när ni är här i trakterna. Då ses vi ngt datum efter dom datumen, det blir bra. Spelar ingen roll, bara längesedan jag var på Pelles 😉 Absolut, går bra att ses i er trädgård med 🙂 Vi kan väl höras på insta direkt?

 2. Gott & skönt med enkel mat. Jag kan känna så ibland eller noll lust att handla efter man jobbat ^^

  Sv; ja, det var super trevligt!

  Ja, det var jätte synd, men nu blev det så med VM för iår & jag tycker de var duktiga som kom såhär långt 🙂

  • Ja hihi, busenkelt och gott. Vad mer kan man begära. Håller med dig VM, vi gjorde det vi kunde helt enkelt.

  • Håller helt enkelt med dig gällande maten där. Enkelt kan vara precis lika gott som avancerad matlagning.

  • Exakt älskar mat som går snabbt att göra men ändå blir gott,hehe. Ja sallad är alltid gott,håller helt med.

 3. Det blir mycket sallad nu på sommaren och det är ju såå gott! Jag brukar oftast ha i grillad kyckling, pasta, salladsmix, tomat, paprika, ägg, fetaost, melon av något slag och så kanske någon kall sås/dressing till om jag orkar 🙂

  SV: Tack så mycket! det känns väldigt kul att lyckats klicka hem tröjan. Trodde inte det skulle gå vägen när jag la mitt bud dryga minuten innan budgivningen avslutades, men det gjorde det 🙂

  Jag hade en kompis som var på kryssning där nere runt Dubaj för några år sedan. Han var väl inte jätteimponerad av landet, men efter att ha lyssnat på både dig och mina kusiner, som var där tidigare i år, så blir jag faktiskt sugen på att åka dit 🙂

  Hoppas du har det fint i sommarvärmen!
  Jag bara äälskar det här vädret!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *