post

Mat hem till dörren från MatHem.se

[ I samarbete med MatHem.se]

Jag blir lika nöjd varje gång jag beställer från Mathem till våra event som vi har på LM Event. Dessvärre så bor jag själv i en stad dom inte levererar till än. Kan ju alltid hoppas att det blir möjligt i Uddevalla framöver.
Supersmidiga leveranser man bokar tid och datum enkelt och det är bra priser. För det är faktiskt en fantastiskt service att slippa bära tunga kassar själv. Man klickar bara hem online på nätet. Hur smidigt är inte det! Älskar den känslan! Deras sida är också väldigt lättnavigerad och man får bra översikt på sortimentet samt att man kan göra inköpslistor och få inspiration.

Blir man ny kund så får man 150:- rabatt just nu på första köpet om man uppger MATHEM17.

Tänk på hur grymt är det inte att kunna göra detta i juletider och slippa hetsen i matbutiken!

Tack till Tanja som fotade hemleveransen! Inlägget är i samarbete med Mathem.se

 

8 thoughts on “Mat hem till dörren från MatHem.se

    • Men ja det är så himla smidigt!! Vi har ju matkasse! Men på mathem.se där kan man ju klicka i exakt vad man behöver och få det hemlevererat till dörren, ännu bättre! Men så himla synd att vi ej kan få det till oss 🙁

  1. Åh underbart ?
    Hehe tack så otroligt mycket! Ja jag tycker hon är helt fantastisk på alla sätt och vis, grinar knappt alls och Sover hur mycket som helst ?

    • Hehe och verkligen inte till oss vi har ju Icas matkasse och den får vi hämta själva på Maxi,hehe. Rätt så smidigt ändå eftersom vi passerar där på vägen hem ändå. Men hade så önskat att man hade kunnat klickat hem från Mathem.se dock och få det man exakt det man vill hem till dörren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *