post

Medans gubben är i London så……

Dansar fästmön på bordet, hihi. Patrik är i London på jobb så jag har “eehm” förmånen att vara hemma med Alfred själv. Lugnt och skönt, vi gör lite som vi vill här hemma.
Har ni tänkt på det att när endast en förälder är hemma så är det mer okomplicerat med barnet? Annars så spelar dom ut föräldrarna mot varandra och det är ett evigt tjat. Nu är det inget tjat alls om något. Så lustigt.

Förra veckan så frågade Alfred om vi inte kunde köpa pizza så efter jobbet stannade jag till på pizzerian och köpte pizza till oss två, hämtade upp honom och så skyndade vi oss hem. Pizzamys! Så från all glam i helgen till en annan form av kvalitetstid!

På lördag har jag ett roligt bloggsamarbete så då åker jag till Trollhättan på äventyr och skall även träffa Petra. Skall bli så roligt!

Medans gubben är i London så......

10 thoughts on “Medans gubben är i London så……

  1. Hihi, känns så väl igen! Tycker oxå det kan vara enklare när Christian är på jobbresa och jag är själv m barnen, då bestämmer jag helt själv utan att behöva detf där m att barnen spelar ut oss föräldrar mot varann ??? Jag är oxå själv med barnen nu i veckan då Christian är i USA på jobb och kommer inte hem Förräns lördag förmiddag. På fredag ska vi äta deras favorit chicken Nuggets med pommes innan de ska på skoldisco.
    Kramar!

  2. Helt rätt mumsa pizza ur kartongen. Så ska det vara när det är på riktigt. Jag kan tycka det är skönt att vara ensam ibland därför är det lite bra ibland att maken är ljudtekniker och borta av och till hela tiden.

    Kram från mig.

    • Hihi vi mumsar alltid pizza ur kartongen 🙂 Godast ju! Ja det är rätt så skönt att få vara lite själv, lite space. Jag gillar det.

    • Åh ja gud så gott. Vi äter aldrig pizza typ men när man väl gör det så är det extra gott! Alfred åt nästan upp hela, galet,haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *