post

Mello final & en lugn helg

I fredags hade vi ett helt underbart väder, man fick verkligen vårkänslor! Tog tillfället i akt och svängde ned till havet och njöt av det fina vädret en stund.
Men nu när jag tittar ut så är det grått och ännu mer snö faller ifrån himlen. Åh snälla kan vi inte bara få vår nu!
Helgen har varit lugn med lite fix hemma, röjer ur ett förråd, lagt upp lite saker på tradera, tvättar och alla andra vanliga bestyr. Hoppas att er helg har varit bra?

Mello igår, ja alltså visst Benjamins låt är bra. Men kan fortfarande inte förstå att Mendez inte fick några poäng av den internationella juryn och att det gick så dåligt för Margret. Men som sagt man slutar aldrig att förvånas. Vad tyckte ni? Vann rätt låt?

Ni som är med i LM´s nätverk ni har väl inte missat att inbjudan har gått ut?

22 thoughts on “Mello final & en lugn helg

  • Ja hihi många som verkar ha hejat på dem kul. Dom går emot normen lite. Gillade ju Margret o Mendez.

  • Ja han är ju proffsig så men det fanns ju bättre vinnare och framförallt andra uppträdanden som var bättre. Gillade Margrets och Mendez men har en förkärlek till latino.

 1. höll ju på benjamin sen ja hörde första gången men ja konstigt med mendez o då rolands skit skulle få mer? nej det är det ja säger jag tror inte på röstningen .

  • Hihi, nä kanske är så med röstningen men det har ju gått sjukt bra för Mendez som numera ligger på listorna! Så han är nog nöjd ändå samt att han fick så bra röster av folket.

  • Nämeeen vad säger du 😉 Hur har du kunnat hålla dig från att titta på Mello? Ibland önskade jag att jag kunde hålla mig med,haha

 2. Nu får jag nog ta skämskudden men jag är inte alls insatt i melodifestivalen i år 🙂 Men jag tycker Benjamin är otroligt duktig på det han gör. Skönt att få lite fixat hemma, blev samma hos oss i helgen. Man får sysselsätta sig i väntan på våren, som tydligen ska dröja.
  Hoppas du får en fin start på veckan <3

  • Nämen hur har du kunnat låta bli att se på Mello!? Ja Benjamin är ju faktiskt sjukt duktig på det han gör. Men tyckte ändå att framträdandet var lite trist och sedan så har jag liiiite svårt för Wahlgren släktet av någon anledning. Som förmodligen är orsakat av deras serie och att dom banne mig är överallt,haha.

  • Nämen åh tack. Tänk vad lite solsken, och vad ett nästan spegelblankt hav kan göra. Det var en underbar dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *