post

Milano i vår?

Milano i vår?

Då var hösten här, på riktigt. Äntligen får man sitta inne med en kopp te och en filt och bara vara! Det gör dock att mina tankar lätt sticker iväg mot sydligare breddgrader. Just nu funderar jag på att kanske åka någonstans i vår. Milano? Ni som har följt mig ett tag vet kanske att det är ett av mina topp 5-ställen att åka till och att jag var där våren 2017 med min vän Tina på vår #theproseccotour. Hade några fantastiska dagar i fina Navigli som passade oss alldeles perfekt. Nu funderar jag på om man kanske ska hitta något trevligt boende i den gamla stadskärnan Centro Storico. Dels för att det är “där det händer”, men också för att känna av den lite mer centrala pulsen. Det är där katedralen duomo, Galleria Vittorio Emanuele II och kyrkan Sant’Ambrogio från 300-talet finns. Nästan allt man kommer till Milano för med andra ord!

Nu är det ju så att jag gärna ser och upptäcker nya ställen, men det finns helt enkelt så mycket att se och göra i Milano att jag nog aldrig kommer att känna mig helt klart med den stan. Ni känner säkert redan till min kärlek för weekendresor och Italien, så alla chanser jag får åker jag gärna “ditåt”. Maten, shoppingen, historien, kulturen. Ja, Italien har liksom allt man kan önska sig och lite därtill.

Om jag åker dit i vår tänker jag mig att jag skulle vilja uppleva lite mer av:
● Restaurangerna – några favoriter som som jag redan har ätit på och såna jag har missat. Premiata är ett måste för pizzan.
● Uppleva lite mer av den fantastiska hotellscenen i Milano. Det finns så många vackra boenden som jag skulle vilja testa.
● Delikatessvaruhuset Peck som erbjuder tre våningar av olika sorters maträtter och små godsaker – en smakresa i sig.
● Det kan aldrig bli för mycket shopping, speciellt om jag åker ner med en lite för tom resväska.
● Att bara vandra runt i timmar med målet att hitta något jag aldrig hade hittat om jag sökte efter det. Tanken att springa på någon liten boutique eller plats som så få känner till är nervkittlande.

Jag försöker verkligen njuta av hösten och nuet, men en weekendresa att se fram emot hade inte varit helt fel. Eller vad säger ni? Nå ja, det tåls att fundera lite på och under tiden finns ju alltid nätets alla bilder och reseguider att inspireras av.

Milano i vår?

4 thoughts on “Milano i vår?

  1. Hej allihopa. Jag såg kommentarer från personer som redan fick sitt lån från AMERICAN FINANCE GROUP och sedan bestämde jag mig för att ansöka under deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på 250 000 SEK som jag begärde. Det här är verkligen en fantastisk nyhet och jag råder alla som behöver riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *