post

Min högsta dröm, en av de få punkter på min Bucket List

Finns massa saker man vill både se och uppleva. Högt,högt upp på min lista står Peru, tänk att få besöka detta fantastiska land med sin historiska bakgrund som jag verkligen brinner för; Inkakulturen! Wow säger jag bara finns inte så mycket historia som är så fascinerande som deras (enligt mig).
Jag vill se och uppleva den mytomspunna inkakulturen! Säkerligen en dröm för många. Min högsta dröm!
Tänk att få besöka Inkaindianernas huvudstad Cuzco, Macchu Picchu och dagens indiankultur vid Titicacasjön.

Någon gång skall jag genomföra min Peruresa, finns en del turer där man reser runt i Peru, värt att titta närmare på helt klart!
Exempelvis Albatros, där jag även lånat bilderna.

Har ni varit i Peru? Vad är ert största dröm resemål?

16 thoughts on “Min högsta dröm, en av de få punkter på min Bucket List

 1. Wao så häftigt att åka till Peru. Hoppas att du kommer iväg till Peru och får uppleva Inkakulturen. Du får önska dig din drömresa av tomten.
  Kramis Kamilla

  • Åh Peru hade verkligen varit så coolt! Japp har en vän som snart åker till Azorerna och det blir nog en sväng dit med för oss framöver. Är ju trots allt inte så långt bort.

 2. Macchu Picchu är absolut en dröm! Känns som något man verkligen ska uppleva någon gång i livet.

  Den absolut största drömmen är däremot Australien, vilket varit min livs dröm sen jag var runt 6 år, så det är ett tag. Det kommer nog bli nästa större resa.

  • Ja Peru är verkligen en dröm som jag hoppas ska besannas! Ja, Australien är ytterligare en dröm för mig. Underbart. Finn så många ställen som man vill till!

  • Ja Kina är också ett land som jag verkligen vill till att få uppleva dynastin och dess historia. Herregud finns så otroligt många platser som man vill till!

  • Ja, jag tänker börja spara till min livs drömresa nu! Ja det vore så himla grymt att få se som du säger ett verkligt mästerverk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *