post

Min nya Panos Emporio bikini får följa med till Dubai

[ I samarbete med Panos Emporio ]

För ett tag sedan så fick jag hem en så himla läcker bikini från Panos Emporio, har ni kollat in deras nya kollektion? Ojojoj vad mycket snyggt!
Min nya Panos bikini får definitivt följa med till Dubai i juni! Gud vad jag längtar nu alltså!

Bikini är modellen jag valde är från deras nya kollektion och heter Flower Flow Nefeli och  Flower Flow Lydia. tycker att underdelen är så himla läcker med det vridna marinblå upptill. Satt jätteskönt på. Det finns ju inget värre med en bikini som inte sitter på plats. Denna satt perfekt! Känns inte som att denna kommer att halka runt och glida iväg, hehe.
Så snyggt med gulddetaljerna mot det marinblå. Oerhört skön överdel, som verkligen satt bra på! Kommer nog bli många bilder i Dubai!
Man känner verkligen att bikinin är av riktigt bra kvalité om man jämför med andra billigare varianter.

Något som jag inte visste var att de även har parfymer, goldflower som jag fick luktade så gott, fick även ett prov på den rosa Floral Secret, den luktade också jättegott. Patrik fick  prov på den manliga varianten. Nästa parfym present får nog bli den till honom. Så har ni inte luktat på dessa parfymer gör det.

Detta är ett samarbete med Panos Emporio men med 100% mina egna åsikter.

14 thoughts on “Min nya Panos Emporio bikini får följa med till Dubai

  1. Den var jättefin <3 Älskar färgen. Tänk dig en varm sommardag och få ligga i bikini och bara njuta. Snart är vi där, eller nåt 😉 Glad påsk till dig.

    • Tack, visst var den! Ja, jag med gillar marinblått! ååå vad jag längtar till värmen nu. Men idag skiner solen här så det ger en ju lite energi också!

  2. Pingback: Såhär blir du snyggast på stranden

  3. Pingback: Min snygga bikini från Panos Emporio

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *