post

Min nya vän – DJI Spark

Igår åkte vi iväg och köpte en liten kompis, en drönarkompis! Säg hej till min nya vän – DJI Spark. Så himla roligt detta! Underbar teknik! Så smidigt bilderna och filmerna sparas direkt ned i telefonen med musik och hela kitet. Tror ni det kommer komma en del filmer på instagram framöver, hehe? Skulle ni vilja se dem?

Efter lunch skall vi ta oss en liten tur och testflyga och lära känna varandra lite bättre. Helt galet räckvidden är 500 meter med smartphone. Det är så att man knappt ser den. Up & Away!

“DJI Spark RTF drönare är liten nog för att startas från din handflata och levererar en exceptionell bild och videoinspelning. Drönaren ät utrustad med en kamera med 1/2.3” sensor som spelar in Full HD 1080p videos vid 30 fps eller 12 MP stillbilder”

Fick inspiration ifrån Jon Olsson, där vi upptäckte den. Kolla in videon! Vi köpte vår på Elgiganten, en investering till mina sociala medier samt LM Event, är jättenöjd!

24 thoughts on “Min nya vän – DJI Spark

    • Ja, riktigt skoj med drönare. Blir ju grymma bilder & kul med alla funktioner och filmer man kan spela in.

    • Ja jättekul med en drönar vän! Ja vi testar oss fram lite men blev riktigt nöjda med första filmen!

  1. Kul! Älskar drönare, man kan göra så sjukt bra videor med dem. (Jag vet dock inte hur man gör, det är min pojkvän som använder :p)

    • Ja det är ju så ballt verkligen! Ah men det är as enkelt, vår drönare gör sina egna filmer och förslag med musik o allt sedan så klipper man lite och det krävs inte mycket alls. Kolla in vår första film, den ligger uppe nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *