post

Min snygga bikini från Panos Emporio

[I samarbete med Panos Emporio]

Vad passar inte bättre än ett bikini inlägg nu när värmen har kommit tillbaka. Ifall ni letar efter den perfekta bikini som verkligen sitter på sin plats, så kan ni sluta leta nu! I ärlighetens namn så kan jag säga att jag har aldrig haft en bikini som sitter så bra som min Panos bikini. Bikini är modellen jag valde är från deras nya kollektion och heter Flower Flow Nefeli och  Flower Flow Lydia.

I detta inlägget ⇒ Min nya Panos bikini får följa med till Dubai, så lovade jag ju er lite bilder. I det inlägget kan ni även läsa lite mer om själva bikinin.
Jag hade även en annan bikini med mig till Dubai men den användes aldrig.

Jag har verkligen hittat favoriten! Är så nöjd! Extra roligt är ju att det också är ett svenskt märke! Vad har ni för bikini?

Inlägget är ett samarbete med Panos Emporio men med 100% min egna tankar och åsikter

18 thoughts on “Min snygga bikini från Panos Emporio

  1. jätte snygg. skönt att ha hittat en som sitter. det är ju ett jobbigt problem oftast. jag köpte en salming bikini förra året och den sitter också väldigt bra

    • Jamen verkligen, som du säger det är alltid så när man köper bikini att den inte riktigt sitter som den skall, men nu så! Ah inte testat Salming, snygga bikinis dom med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *