post

Mina 2 mest använda festväskor

Veckan som gick så bloggade jag om ⇒ Mina 3 mest använda vardagsväskor ⇐ Nu tänkte jag visa mina 2 mest använda festväskor. Eller vad kallar man det? Gå ut väskor, mindre väskor där man bara behöver ha med telefon, pengar och lite annat krafs som man kan tänkas behöva under kvällen.

En stor favorit är den lilla svarta Adax väskan, har sett att Boozt har den på rea nu! Så värd pengarna! Min andra väska är en som jag beställt utifrån egna önskemål hos Sofia som är en grymt duktig tjej som designar och gör väskor i läder, mocca, textil.  Vill man ha något unikt så skall man verkligen kika in hos henne. Så kul att välja vad man vill ha för typ av väska samt färg kombinationer ju!

Dessa två fest väskor är de jag använder mest. Alldeles perfekta! Vilka är dina favorit festväskor som du använder mest? Dela gärna med dig i ett inlägg.

22 thoughts on “Mina 2 mest använda festväskor

 1. Jag har inga direkta favoriter när jag går ut, utan det beror helt på valet av outfit. Så¨det blir en väska på fredan, och en på lördan, ungefär varje helg. Och ja, jag har många väskor, vågar inte ens räkna, men skulle nog landa på en 150 stycken – om jag inte räknar med alla större. Då blir det nog en 200.

  • Hehe kan tänka att du har en del väskor ja. Fast jag är ju inte sån, nöjer med dessa två. Köper gärna lite mer påkostade väskor när jag väl köper. Händer inte jätteofta att jag köper väskor nuförtiden faktiskt. Men tycker de tär skitkul med väskor!

 2. Fina festväskor du har. Själv så har jag en snygging från Michael Kors som väntar till den dagen jag går på festligheter. Det händer aldrig men hoppas att jag tar tag i det någon gång 😀 Kramis

  • Hade en liten MK väska, men sålde faktiskt den har så svårt för cross varianten. Nu måste du ju gå på festligheter så att du får använda väskan ,hihi.

 3. Så fina väskor. Den vit blåa var rolig till fest. Min favo eller den som jag använder mest just nu är min grå RM väska.

  Ha en bra kväll.
  Kram Kamilla

 4. Så fina! Jag har en svart liten Michael Kors axelbandsväska som i princip alltid följer med mig på fest 🙂

  Hoppas du får en härlig tisdag! 🙂

 5. Jag är kass på väskor. Det ligger flera och “skräpar” men jag tar en, flyttar in i den, sedan får den hänga med ett tag. Likadant med smycken. Lat är väl ordet!

  • Hihi vad rolig du är! Väskor kan inte ligga och skräpa. Här hänger vissa och skräpar, väskor jag använder mer sällan. Men försöker variera mig emellanåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *