post

Mina 3 mest använda vardagsväskor

Någon mer än jag om älskar väskor? Jag älskar väskor! Nu har jag haft mina underbara bruna Burkely väska ett bra tag. Gillar att ha lite större väskor till jobbet där man får ned laptopen och matlådan. Nu blev jag sugen på att ha en mindre smidigare väska så det blev den mindre gråa denna gången annars hade jag alla gånger valt min MK väska. Har inte använt min Flora & Co väska så mycket, ett märke som inte säljs i Sverige, kommer från Paris om jag inte minns fel.
Många härliga reor nu där dom säljer väskor! Svårt att låta bli!

Fick ett ryck och lade upp lite saker på Blocket samt Tradera i helgen med, så himla skönt! Idag är det onsdagsträning på jobbet! Peppa! Peppa!

Dessa 3 är mina mest använda vardagsväskor, sedan har jag ett par mindre väskor med såklart. Vilka är dina favoritväskor som du använder mest? Dela gärna med dig i ett inlägg.

33 thoughts on “Mina 3 mest använda vardagsväskor

 1. Åhh vad fina! Och verkligen så fina – själv använder jag mina tills dom verkligen går sönder… Eftersom att jag alltid bär med mig halva livet med studieböcker och träningskläder så blir det sportväskor och ryggsäckar till vardagsväskor. Önskar verkligen att jag hade kunnat använda mer fina så som du =) Kram söta och ha en fantastisk dag <3

  • Åh men tack! Jag älskar verkligen just dessa tre väskorna. Men klart så länge man kånkar runt på studielitteratur så kan jag förstå att dom snabbt slits.
   Det är ju liksom praktiskt för dig att ha den typen av väskor då ju 😉 Du får la lyxa till det på helgerna då du förmodligen inte bär med dig massa plugg böcker 😉

  • Hihi, nä det är inte så lätt att välja men det blev lättare när jag delade upp i vardagsväskor, de jag använder mest som är mest praktiska. Kommer lägga upp ett inlägg om mina favorit “kväll” party väskor med tänkte jag 😉

  • Ja men väskor är ju så himla roligt! Ja det gjorde jag också ett tag men har nu “lärt” mig att använda flera på ett år, haha.

 2. Min mest använda väska? En gympapåse från adidas haha. Den har väl en ca 30 år på nacken och still going strong. Fast har köpt en ny i reserv när den ger sig, nu när dom har nylanserats och är med i modesvängen igen.

  • Hihi ja eller påse då 😉 Gillar gympapåsarna, vill sno Alfreds ursnygga Nike som han har men det får jag inte,hehe. Igår t träningen så hade jag en ill blå påse från Jelly Belly,hehe.

 3. Oja, älskar det lite för mycket och jag ska nog spara ihop till en till snygging.

  Svar: Nu är listan uppe i sin helhet, strulade med sparandet mellan datorn och mobilen så det försvann tyvärr en del jag skrev. Haha, skulle gärna ge mig på en pennkjol men vete sjutton om jag hinner, men midja, höfter och önskad längd behövs väl då 😉

  • Hehe jag med men känner att jag kan behärska det fast nu har jag spanat in en riktigt nice märkesväska som jag vill ha. Kollar alla möjliga reor nu med för att hitta den där.haha
   Yes då skall jag in o läsa!

 4. Jag måste räcka upp handen för jag är galen i väskor. Bara i senaste veckan blev det nya för mig. Jag är galen i Rebecca Minkoff och tokgillar Malene Birger.

  Så fina väskor du har där hemma.

  Kram Kamilla

  • Oooh jag vet och så fyndade du din favoritväska på rea dessutom. Jag försöker mig på att göra likadant nu 🙂
   Tack snälla du, jag gillar dem verkligen.

  • Vad roligt tack. Skall göra ett annat inlägg med mina fest väskor med tänkte jag 😉 tack så himla mycket, jag gillar verkligen dem.

 5. Ja det var riktigt gott! 🙂
  Snygga!! Jag brukar också gilla stora väskor där min laptop får plats. Har en CK och en MK väska som har pefekt storlek. Men nu är jag också på jakt efter en lite mindre variant. Skönt att ha om man ska ut och äta, ta ett glas vin eller något så slipper man släpa på så mkt 🙂

  • Tack! Ja det är så praktiskt med lite större väskor precis som du säger. Men ibland vill man ha mindre så man slipper släpa så mycket. Antingen har jag stora då där dator ryms, eller små fest väskor. Jag har liksom inte något mellanting, jo den mindre gråa på bilden. Enda mellantinget jag har. Massa rea nu, så tänker då hitta mig en mellanväska!

 6. Pingback: Mina 2 mest använda festväskor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *