post

Mina favorit hemmaspa produkter

Idag så körde jag lite hemmalyx i form av hemmaspa. Jag har extremt torra ben. Det blir bättre på sommaren men nu tänkte jag förbereda och boosta mina ben inför hösten. Så himla härligt fräsch man känner sig efteråt med nyrakade ben, en oerhört återfuktande body scrub samt en härlig body butter efteråt. Känner mig som ny nu!

Mina favorit hemmaspa produkter; Naturativs body scrub är nog den bästa jag testat, den är extremt återfuktande! Egentligen behövs inget mer efter man använt den. Men idag drog jag på ordentligt! Att dessa två produkter doftar helt ljuvligt, gör inte saken sämre heller!
Den fantastiska Messinian Spa body butter är en produkt från Grekland som jag bara älskar!

14 thoughts on “Mina favorit hemmaspa produkter

    • Eller hur, jisses mina ben är så extremt torra så det gör susen! JA! Har en hel del Rituals hemma faktiskt, älskar dem!

  1. Jag har vad jag kallar krokodilskinn på benen. Ett “tjusigt” rutmönster, som jag brukar kurera i Thailand med coconut-oil, virgin. Då är det så fint när jag kommer till Sverige, men det snart tittar krokodilen fram igen… Skönt när man hittar favoriter!

    • Haha jag är oxå en sådan där ruskig krokodil på benen med rutnät. När vintern kommer ja jisses då trillar det hudflagor,typ,haha. Galet jobbigt!

    • Ja det är underbart att ta hand om sig själv lite extra. Inte så roligt eller man känner sig inte så rolig när man har så torra ben.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *