post

Mina nya favorit klocka från Michael Kors

[I samarbete med Åkströms.se]

För ett tag sedan så klickade jag hem en Michael Kors klocka hos Åkströms.se. Dom har ju så himla många fina klockor till riktigt bra priser och mitt val landade på just denna modellen då det är en stor urtavla på 41 mm, urtavlan är superslimmad och trots storleken så känns den smidig och lätt på armen. Jag gillar den verkligen.
Jag hade ju såklart lite svårt att bestämma mig, men fick jättebra hjälp ifrån deras kundtjänst. Jag skrev några förslag på modeller som jag gillade och fick riktigt bra råd och tips. Med förslaget då passar denna klockan dig. Fantastiskt! Det blev en fullträff! Klockrent, helt enkelt! Jag valde modellen med rosa urtavla, tycker det är så snyggt mot det rostfria stål armbandet. Modellen finns även i andra färger. Tycker att denna klockan passar lika bra till vardags som till fest. Modern och tidlös.

Det finns massa andra modeller från Michael Kors men mitt val föll på modellen MK3380, den är nu nedsatt från 3199:- till 1495:-.
Ser att dom endast har en kvar nu i den rosa färgen! Det bästa är att jag kan erbjuda mina läsare 200:- rabatt på alla köp över 1300:- och detta gäller även klockor som är reducerade i pris. Koden är ”vardagslyx”  och gäller tom sista juni.

Vilken är er favorit klocka?

Inlägget är ett samarbete med Åkströms.se men med 100% mina egna tankar och åsikter. Vill man fynda märkesklockor så skall man absolut kika in hos dem.

33 thoughts on “Mina nya favorit klocka från Michael Kors

 1. Varit sugen på MK klocka ett tag men är egentligen ingen klockmänniska. Tycker det är så snyggt med klockor men när jag försöker ha det så stör jag mig på den och tycker den är i vägen.

  • Det är ju sååå snyggt med stora urtavlor. Jag har med jättesmala handleder, klockan trillar inte av för det,hihi. Man får ju korta ned länken bara så den passar 😉
   Tack, klockan är verkligen jättefin!

 2. Vilken snygg klocka <3 Men tack vad gullig du är, den kommentaren gjorde min dag 🙂 Tänk att sonen fyller 12, men så var jag väldigt ung när jag fick mina barn.
  Vi har en engelsk bulldog hemma men ibland ser hon ut som en fransk *haha* Helt underbara.
  Hoppas du får en toppen dag fina du 🙂

  • Åh hihi, så lite så. Du ser ju så ung ut ju! Hur gammal är du om man får fråga?
   AH svårt att se det när man inte ser helbilden på hunden riktigt 😉

 3. Men wow vad fin!! Passar dig såå bra! ÄLSKAR verkligen MKs-klockor!! Faktisk är det och min älskade klocka från Thomas Sabo dom enda jag har =) Kram finaste <33

  • Tack snälla. Men JAAAA visst är dom fina Mk klockor. Mitt absoluta favoritmärke!!!! Även deras smycken är sjukt fina!

  • Åh har du vad roligt! Så himla nätt och fin trots större urtavla. Slimmad är ordet. Supernöjd! Vilken färg har du på urtavlan?

 4. Så himla snygg med rosa urtavla! Min favorit här hemma är också en MK med blå urtavla. Men till vardags använder jag min Garmin träningsklocka så att jag håller reda på alla dagens steg och träningspass! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *