post

Mina överlev hösten knep!

På hösten är det lätt att låta sig påverkas av det urusla vädret och mörkret. Jag är en av dom människorna som är lättpåverkad vid dåligt väder och mörka årstider. Men man kan “lura” ställa om sin hjärna så att under dom månaderna som man upplever detta som mest så gäller det att med rätt inställning peppa sig själv till ett bättre mående.
Allt handlar om ens egna inställning till saker och ting! Detta gäller ju såklart inte bara detta utan också för övrigt i livet. Men det är en annan diskussion som vi kan ta upp vid ett annat tillfälle. Bara man vill så vet jag att man kan lyckas!

Mina bästa tips är följande:

→ Ta hand om dig själv! Vårda ditt yttre & inre. Ha hemmaspa med ansiktsmask, fotvård, nagelvård, peeling, spraytanna dig själv med brun utan sol! Det har jag nyss gjort. Använder TanCan spray som jag för övrigt älskar! Man känner sig så mycket fräschare!
→ Om du har möjlighet, ta en resa för att ladda batterierna lite extra.
→ Rör på dig och frisläpp lite endorfiner, du blir genast mycket piggare och gladare.
→ Drick mycket vatten
→ Boka in roligheter under dessa tråkiga månader så att du har något att se fram emot. AW med vänner, fika eller roliga event som det vi på LM Event skall ha i samarbete med Hello Bombshell. Inbjudan är HÄR. Boka in aktiviteter med familjen etc.
→ Unna dig själv lite shopping, jag looovar det blir så mycket bättre.
→ Tänd massa levande ljus se på en bra film, kryp ned under filten och bara njut. Det dåliga vädret är kvar på utsidan.

Jag har så många andra bra tips, så jag kan skriva på i evigheter! Men vore så roligt ifall ni ville dela med er av era bästa tips i era bloggar. Hojta till när era tips är uppe vettja, så kikar jag in och läser och suger åt mig som en svamp.

Mina överlev hösten knep!

18 thoughts on “Mina överlev hösten knep!

    • Tack. Åh ja hösten är mysig men så fort det börjar bli mörkt och ruskigt ute så blir jag alldeles matt,hehe.

  1. Bra tips. Men jag gillar hösten. Mysa och bara få vara. Det känns som om hösten lugnar ner oss lite. Våren och sommaren borde vara lugna men de har så många måsten hit och dit.

    Kram Kamilla

    • Tack. Ja, jag gillar hösten på många sätt. Vi får varva ned lite men samtidigt blir jag lite rastlös och jag blir så trött av mörker. Samt att man vet att snart kommer vintern, usheliush..hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *