post

Mina skönhetsfavoriter just nu!

Skall aldrig denna vintern ta slut? Nu vill jag ha bort den torra luften för min hy mår verkligen inte bra utav den! Just nu så använder jag dessa produkter dagligen!
Body Shops Body Butter mot mina torra ben och för ansiktet så använder jag Swiss Clinic Skin Revival Kit. Microneedling, var skeptisk till en början men märker faktiskt skillnad när jag använder den! Sedan så älskar jag Dermosils ansiktsprodukter, en utförlig recension av dem hittar ni HÄR. Använder så mycket fler produkter men just nu är det dessa som dominerar användandet.

Idag fyller Alfred hela 7 år, HURRA, HURRA! Efter jobbet skall vi iväg och bowla med honom, imorse så blev han väckt med tårta och skönsång på sängen och lite paket. Lördag är det barnkalas på Stellas Lekland.

Vilka är er skönhetsfavoriter just nu?

 

10 thoughts on “Mina skönhetsfavoriter just nu!

  1. Body Shops body butter kan inte jag heller leva utan. Måste kräma fötterna med den varje kväll innan jag somnar.

    Grattis till sonen.

    • Nä älskar Body Shops produkter. Ah så du kör den på fötterna det kanske inte är så dumt! Skall testa! Han hälsar tack!

  2. Var köper du dina produkter från Dermosil? Fick en rengöringsmousse i en goodiebag på ett av dina event, och den är helt makalöst bra! Nu behöver jag köpa en ny, men hittar bara den på deras hemsida. Kanske är där du shoppar? 🙂

    • Åh ja, jag älskar den rengöringsmoussen använder den hela tiden, gjort slut på 1 nu. Japp Dermosils sida som jag länkade till är den enda sidan, det är ju ett eget märke som bara dom säljer. Sjukt bra priser har dom med!
      Sugen på att komma på eventet i Malmö?

  3. Vad roligt att du också är såld på Dermosil! 🙂 Det är ett finländskt företag som befinner sig relativt nära mina hemtrakter. Just Skincomfort är en av mina favoritserier!

    • JA! Jag är helt såld! Älskar deras produkter verkligen! Så himla bra priser med! Ja älska Skincomfort! Deras rengöringsmousse är oslagbar med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *