post

Mitt ständiga dåliga samvete!

Är för tillfället bloggen. Dagarna, veckorna, livet går i ett. Ibland hinner man helt enkelt inte med. Man får inte alltid ihop det med att vara mamma, jobba 100%, läxor, mat, handla, räkningar, huset, hämta & lämna på skolan, skotta snö och alla andra tusen bestyr som har kommit till när man blivit ensamstående. Eller jag är väl kanske inte direkt ensamstående (ensam i hushållet? Eller vad säger man?). Jag har ju träffat en alldeles underbar person som jag älskar så mycket! 

Tackade nej idag till en helt underbar resa till Florens som jag gärna hade följt med på, det får bli en annan gång. Jag måste landa i bestyren och komma ikapp med livet och allt vad det innebär.

TACK alla raringar som faktiskt har lite tålamod och kikar in här emellanåt. Jag måste bättra mig! ♥

Bild från i fredags när jag var med darling på Jimi Hendrix Tribute Night. Inte min hatt på bilden 😉

20 thoughts on “Mitt ständiga dåliga samvete!

 1. med eller utan så jätte fina alltid

  tycker det är vi mammor som har det där gubbarna tycks Inte ha det
  härligt att älska någon så igen

  du hinner nog ikapp ej kram

 2. Ibland händer livet, och då får man prioritera det! 😀 Det är helt fantastiskt att du har hittat någon, jag är sjukt glad för din skull! 😀 Kram <3

  • Ja så är det ju livet händer och nu så börjar man komma ikapp lite. Jaaaa jag är sååå lycklig, han är världens bästa 🙂

 3. Ja det är mycket som ändras när man blir själv i ett hus och det tar lite tid och landa i det. Så ta hand om dig själv, bloggen finns alltid kvar och även bloggläsarna 🙂

  • Ja så är det ju och mycket man helt plötsligt skall hinna med att göra. Det skall jag göra. Börjar sakta men säkert landa i detta.

 4. Bloggen finns kvar. Ibland känner jag mig kass att jag inte har bloggat nåt på en vecka men tänker att kvalitet före kvantitet även man vill vifta med att drt ska vara en balans med kontinuitet också…

  Men livet rullar på och man måste inte a rapportera att. Jag finns kvar.

  • Ja den finns kvar, men att ha bloggat konstant i över 10 år utan något uppehåll nästan så är det klart att man får dåligt samvete, hur löjligt är inte det egentligen? Sant kvalité före kvanitet har alltid varit mitt motto med! Livet rullar på och helt sant man behöver inte rapportera allt. Härligt med ditt stöd fina du!

 5. Jag förstår dig, har också inte hunnit med bloggen senaste veckan men man får tänka på att det finns viktigare saker även fast bloggen är bland det roligaste 🙂

 6. Känner precis samma sak när det gäller min blogg… Har inte varit aktiv på jag vet inte hur länge, skäms verkligen… Älskar att blogga och älskar att skriva 🙁
  Måste ta mig i kragen och börja blogga igen!

  Men skönt att veta att bloggen inte springer iväg iaf ^^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *