post

Modevisningen i Helsingborg

Det var en tuff bilresa fram och tillbaka men när jag väl var på plats så fick jag så mycket energi av alla härliga tjejer! Det blev ett riktigt lyckat event på Linneträdgården och en härlig modevisning med Vildavi, riktigt snygga kläder! Vi hann även med att avnjuta en god lunch. Många bekanta ansikten men också en del nya, vilket är jättekul! Orolig respons på instagram och filmer hann redan att komma upp under eventets gång, helt galet kul!

Första gången som jag, Katja och Anna var samlade också, vi är ett riktigt grymt team! Vi fick härlig respons på vår enkätundersökning som vi gick igenom tillsammans och satte nya mål och nya idéer skapades.

Alla som kom fick med sig ett par riktigt grymma byxor i goodiebagen, Vildavi´s storsäljare Zahra pants. Vem vill INTE ha ett par av dessa urläckra och sköna byxor?! Alla som var på plats fick också handla till rabatterat pris så 40 härliga fick också möjligheten att shoppa på plats.

Sugen på att gå på event? Registrera dig då i vårt nätverk och tipsa gärna om oss.

18 thoughts on “Modevisningen i Helsingborg

    • Ja det var super verkligen! Ja, vi var 40 st. Trist att du inte dök upp. Nu ligger det en härlig film uppe från modevisningen med.

    • Japp faktiskt så planerar vi något i Sthlm och det blir den 21 oktober, så hoppas att du är med i vårt nätverk, så du får mejlet 😉 Inget är för långt bort, man kan ju göra en liten mini weekend av det vid något tillfälle om man väldigt gärna vill gå på något. Vi har många som gör så på våra event faktiskt.

    • Tack själv fina du! Alltid lika roligt att träffa dig! Eller hur, så sjukt snygga byxor och toppen från cream är så läcker, älskar min!

    • Det var ett dundermysigt event! Så roligt med all variation på våra event:) Hoppas våra vägar korsas någon gång. Ligger även uppe en film från modevisningen nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *