Mot Dubai! Vi är så peppade!

Tidsinställer ett litet inlägg för er som missat att vi i detta nu är påväg till Dubai! Gud såhär dagen före, ja vi har allt lite resfeber!Åtminstone jag!
Hundarna är lämnade till pensionatet där vi brukar ha dem. Min väska är packad, fixar och plockar lite hemma (idag torsdag). Går igenom i huvudet 1000 gånger så att jag inte glömt något! Ska packa handbagaget nu. Kameror, GoPro kamera, laddare, adapter ja allt!

Difektflyget med Emirates går ju från Arlanda så vi tar bilen upp till Sthlm. Lite segt att åka bil först sen sätta sig i ett plan och åka antalet timmar lika länge. Men vad gör man inte! Kommer bli så nice när vi väl är framme ikväll!

Nu uteblir jag från bloggen ett tag så vet ni, om jag inte helt plötsligt helvänder och tänker att jag skall ta med datorn, hehe. Semester!!!!!!!!!!!

♥ Snälla kom o häng med mig på instagram vettja! Så ni som inte följer mig, gör det @lindamarie.nu.
Självklart ni som börjar följa mig, jag följer tillbaka! Ömsesidig kärlek 

XoXo Linda med familj

14 thoughts on “Mot Dubai! Vi är så peppade!

  • Tack Matilda. Nu är vi hemkomna från vår resa och vi har haft det helt fantastiskt i Dubai. Första inlägget är nu uppe! Du kanske har hängt med oss på insta?

 1. Ha det riktigt fantastiskt nu! Kommer kika in på Instagram o följa dig där!
  Vi drar till Spanien om ganska exakt en vecks nu, längtar!

  • Åh vi hade det kanon i Dubai, kul att du hängt med oss på insta. Nu hänger jag med dig då ni är i Spanien, underbart!

  • Ja Dubai kan vi verkligen rekommendera! Vi har haft det kanon. Om du är nyfiken så är första inlägget uppe nu!

  • Ja underbart med lite semester, vi kom hem igår och har fixat och trixat med bilder & bloggen så nu är första inlägget uppe!

  • Åh ja kan verkligen rekommendera Dubai, som en dröm. Man tror inte att det är på riktigt! Nu är vi hemma och ifall du är nyfiken så är första inlägget uppe!

  • Så roligt att du ville hänga med oss på instagram under vår semester i Dubai! Vi har verkligen haft det toppen och har du inte varit där så rekommenderar jag det varmt!
   Vi har verkligen njutit och nu är första inlägget uppe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *