post

My ears are Happiears – Snygga lurar från Happiears

[I samarbete med Happiears]

Innan resan så landade ett par ursnygga hörlurar från Happiears i min brevlåda! Har använt dessa ett tag och dom ger ett rent och klart och bra ljud. Färgen jag har är guldmetallic, så himla snygg! Jag gillar varianten med denna formens öronpluggar. Eftersom jag har små hörselgångar och små öron med för den delen så får jag ont av dom vanliga traditionella. Bra med dessa då dom kommer med 2 uppsättningar så att man kan testa sig fram. Jag älskar verkligen mina nya lurar!

Så läckra lurar med en synlig kopparkabel vars utformning gör så att de trasslar mindre. För vem blir inte irriterad när kabeln har trasslat till sig och man lägger 15 min på att reda ut härvan? Så tråkigt! Dessa lurar har jag lagt lite hur som och dom har inte lyckats att trassla ihop sig hittills. Verkligen ett stort plus!
Funktionerna med att höja sänka ljudet, svara/avsluta samtal och byta låt är densamma som på andra lurar.

Ni undrar säkert över designen med övergången till röret? Bakom detta idé ligger en oerhört viktig tanke: Det är att Happiears hörlurar är strålningsfria med luftrörsteknik som resulterar i en sänkning av strålningen upp till örat med 98%. Luftrörstekniken ger även ett högkvalitativt akustiskt ljud.
Skönt att veta att man kan minska all strålning vi utsätts för medvetet på någon punkt i alla fall. Kika gärna in deras snygga lurar på hemsidan.

Inlägget är ett samarbete med Happiears men med 100% mina egna åsikter och tankar

8 thoughts on “My ears are Happiears – Snygga lurar från Happiears

  1. Det ser ju ut att vara jättebra lurar! 😀 Jag kan nämligen tycka att trasslet man ska reda ut är så jobbigt att jag drar mig för att använda lurar. Så är jag lite rädd för strålning också, så dom här verkar vara ett bra val!

    • Ja trasslet slipper man så skönt jämförde med ett par andra lurar som trasslade direkt. Ja man är ju det och vill inte utsätta sig i onödan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *