post

Några tips ifall ni har tänkt att boka AirBnb boende inför er resa

Sist när vi var i Thessaloniki så bokade vi #bloggersgoestothessaloniki AirBnb boende. Det var verkligen toppen! Vi betalde 799:-/person för 4 nätter. Så billigt, supercentralt och nära till allt. Samtidigt som man gynnar en privatperson istället för hotellkedjorna. Våran värd var supergullig och tillmötesgående och gav oss bra instruktioner när vi anlände och även när vi skulle åka. Från vart vi skulle ta bussen till flygplatsen etc.
När det kommer till storlek på lägenheten så kan bilderna lätt förvirra, vårt utrymme var mindre än vad vi förväntade oss av bilderna. Men sådant får man ju räkna med såklart.
Detta var första gången jag bokade boende via AirBnb, men kommer absolut göra det igen. Rekommenderas!

Några tips ifall ni har tänkt att boka AirBnb boende inför er resa: 
♥ Var noga med att kolla omdömena på värden, ta dig tid och läs igenom dem noga.
♥ Även om utrymmet är stor så kolla så att antalet sängar stämmer med hur många ni är.
Några tips ifall ni har tänkt att boka AirBnb boende inför er resa♥ Ta dig tid att kolla läget, så att man inte hamnar alltför långt ifrån centrum.
♥ Gå igenom in och utchecknings rutinerna.
♥ Tveka inte att ställa frågor till värden ifall ni har några. Jag ställde frågor till våran värd och fick svar med en gång.

Hoppas ni gillade mina tips ♥

22 thoughts on “Några tips ifall ni har tänkt att boka AirBnb boende inför er resa

 1. Tack för toppen tips. Sonen och hans vänner fick tipset av mig så nu är de inne och kikar. Själv har jag fastnat i Italien och drömmer mig bort. Älskar snö och kul att det är snö på sportlovet men nästa vecka får det gärna bli vår på riktigt. Kram Kamilla

  • Åh roligt att du gillade mitt AirBnb tips, hoppas sonen och hans vänner hittade något! Åh Italien, det är ju så ljuvligt!
   Ush för snö haha. Får gärna bli vår nu.

  • Hej Jona, kul att du tyckte det! Allt fler börjar få upp ögonen för AirBnb nu, så det känns kul. Ett riktigt bra alternativ verkligen!

  • Ja ett alternativt billigare sätt att bo, men ändå sååå bra. Ja skall nog fixa mina naglar inför resan till Dubai i juni!

 2. Bra tips 😀 När jag och pappa bilade ner till han i Spanien i somras så sov vi på en B&B hos privatpersoner 🙂

  Svar: Där finns kanske någt du inte vet 😉

  Det finns många sätt man kan se det på = smaken är som baken; delad.. 😉 Här i Helsingborg finns det dock massor av “äldre” som har piercingar lite varstans.. Jag tycker det är så sjukt snyggt!

  • Ja Airbnb börjar komma alltmer nu, vilket är roligt. Så bra och billigt verkligen. Ah okej här ser man sällan någon över 30 med piercingar tycker jag. Snyggt på vissa, men vissa passar det verkligen inte.

 3. åh har varit o mellandlandat i tessaloniki så inte varit där
  vi åkte till skiatos det va innan barnen fanns det känns o ändligheter sen =)

  bar tips alltid bra när man reser
  kramar

  • Tack, restips kan man aldrig få för mycket utav. Ah hittade serien på netflix igår och sparade den till min lista.

 4. Såhär står det på netflix om serien!! 🙂
  “När en 15-årig afroamerikansk pojke dör i Jersey City försöker polisen tysta ner det som hänt, men sökandet efter sanningen har redan börjat.”

  • Åh så roligt att höra att fler utnyttjar AirBnb och att det funkade bra! Jag var verkligen jättenöjd och har hört fler som är det!

 5. Oj, ja, det var ju verkligen billigt och bra! 🙂
  Jag har faktiskt aldrig varit i Grekland, men det var just Thessaloniki som vi slog i semifinalen tidigare i år i tävlingen där vi vann guld 😛

  SV: Det hoppas jag också att den gör, men du ska veta att det blir tungt rent mentalt när man hela tiden måste kämpa i motvind och nästan aldrig får något tillbaka för allt slit. Det håller ju inte i längden, så frågan är hur länge jag orkar fortsätta om jag inte får någon utdelning…

  Ja det är det verkligen! 🙂
  Kaffe är livets svarta guld 😉

  • Ja superbra verkligen! Ah var det vad roligt, grattis! Nä förstår hur du tänker, men snart så..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *