post

När allt bara fylls på i ett konstant flöde

Japp hörrni det är väl livet just nu. Hur ser det ut för er? Bara att hänga på och ha lite självinsikt så skall nog det lösa sig. Men ibland så undrar jag hur tusan man skall hinna med allt. Men det går bara om man vill, inte sant? Sedan vill jag kanske en aningens mer än vad någon annan vill. Efterfrågan har verkligen ökat på eventfronten vilket är skitkul! Vi är inne på nästa år och bokar nu. Katja, fasiken vad grymt team vi är! Hoppas, hoppas verkligen att du bättrar dig tills lördag Åker nämligen ned en dag tidigare för att vi skall jobba lite med våra visioner och mål. Samt gå ut & käka och bara vara tillsammans för en gångs skull. Längtar!

Pressresa Karlstad förra veckan, denna veckan möte i Trollhättan som jag skrev lite kryptiskt om HÄR. Nästa vecka Strömstad. Veckan efter det event “som deltagare, ej anordnare”. Vips så var november slut. I December skall jag nog absolut inte göra någonting! Kan ju gå tillbaka och läsa detta, för det kommer förmodligen inte att hända, haha.

Lägger upp denna fina bilden som Tina fotade på oss i Karlstad. Vi har känt varandra sedan urminnes tider då vi startade våra bloggar i boomen 2007 samt att vi just nu i alla fall bor i samma stad. Sjukt glad att vi träffades du är verkligen en härlig vän!

 

28 thoughts on “När allt bara fylls på i ett konstant flöde

 1. Vad roligt att det fylls på om det känns som attdet går! Heja och ta hand om varandra ? jag tror dock inte att allt går (för alla) även om de vill, och ska själv meddela att jag går ner i tid alldeles strax exempelvis, känns underbart ??

 2. En av mina vänner hade läst båda våra inlägg om Karlstad och utbrast: – “var ni verkligen på samma resa” haha! Ändå spännande att man kan se olika vinklar ur en och samma upplevelse – beroende på vad man har för bakgrund, intresse och erfarenheter. Och du är nog snäppet mer positiv än mig som person, jag är nog mer kritisk haha.

  • Hahahaha men vad roligt! Ja, tänk så olika det kan vara verkligen. Mmm ja jag är nog en gnutta mer positiv och sedan så har jag ju verkligen inte den erfarenheten som du har inom den världen, typ inte sett något så min upplevelse var fantastisk såklart.

 3. Härligt Linda att det flyter på för Katja och dig med LM men jag är inte ett dugg förvånad för ni är grymma och gör ett kanon jobb. Klart att livet kan snurra snabbt ibland men då är det bara att hänga på och ta till sig godbitarna.

  Kram från mig

  • Ja det är verkligen roligt Kamilla, det har dragit igång ordentligt. Så vi är inne på nästa år och bokar, emellanåt är det viktigt att andas och ta det lite lugnt. Men detta året har varit hysteriskt, hehe.

 4. Det är så härligt när livet bara rullar på och man känner att man är inne i ett riktigt bra flow! Jag börjar äntligen komma tillbaka till det efter en mer kugghjulskänsla de senaste veckorna! 🙂
  Haha, ska bli spännande att se hur ditt december kommer bli 😉 Kram

  • Ja det är härligt just det där flow:et som du nämner! Ja, gud måtte det bli lugnt annars får jag se till att det blir det. Härligt ibland får man ta tag i saker & ting för att komma tillbaka.

 5. Men alltså guuuu vad kul det låter!! Var faktiskt precis inne och anmälde mig på eran hemsida, hihi! Hoppas det kommer något kul i närheten snart så vi kan träffas med =) KRAM fina och ha en underbar dag <3

  • Ja det är skitkul verkligen! Jaaa hoppas verkligen att vi kan ses annars får vi ju se till att göra det ändå kanske 🙂
   Stor kram till dig & hoppas att du får en riktigt fin helg.

 6. Då trivs väl du när det är fullt upp. December är väl alltid svårt att inte göra något med tanke på julen bara. För mig är det vila mig i form som gäller nu men det lär väl också gå sådär ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *