post

När man kör fast!

AH ni vet när man försöker få till den där perfekta inbjudan, man letar efter den perfekta bilden att använda sig utav så tror man att man hittar den men så passar det inte ändå, gah! Blir lite smått tokig. haha. Jag brukar aldrig köra fast, jag är en tjej som alltid tar mig framåt oavsett hinder. Just nu går det sådär. Kanske beror på att kärleken har lämnat in sin bil på lagning och inte är här, inspiration nivån är noll, fokuset blir saknad istället.

Hörrni inbjudan är på gång i alla fall, skall sitta med den ikväll och pilla lite så får vi se hur det blir ♥

Får se ifall favorit låten kan lösa problemet

12 thoughts on “När man kör fast!

  1. Så jobbigt. Jag själv körde fast eller fick verkligen anstränga mig idag med ett samarbete jag hade. Kanske för att jag ligger hemma i influensan. Jag blir galen om man inte kommer framåt. Hoppas att du fick till det som du önskade. Kramis från mig.

    • Fina Emma, det gick bra. Det var spa inbjudan jag inte fick till, men sen så. TACK fina du, det glädjer mig att höra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *