post

New Me! Så nöjd med håret!

Ursäkta frånvaron här, intensiva dagar. Igår var jag hos frissan och gjorde något åt mitt slitna hår! Jag är så himla nöjd! Caught up in the moment så glömde ju både jag och frissan ta före & efter bilder. Men ja, resultatet blev verkligen outstanding! Hon lade in en mörkare bottenfärg, blekte upp lite och i med en kall nyansering. Klippte av och upp en del. Har nu förstått att det är denna längden jag skall hålla på mitt hår.
Hade tid 16.30 blev klar i håret kl 20. För er som undrar så klippte jag mig på Diva Beauty i Uddevalla.
Efteråt åkte jag hem till en vän som nyligen fått barn och grattade samt lämnade present.

Vi är nyss hemkomna från Alfreds kompis kalas på Stellas lekland, full fart! Nu skall denna mamman ta en liten paus. Ni glömmer väl inte av mitt bloggkärleks tåg nedan.

En liten bild, inte den bästa då jag kom hem sent igår kväll 😉

New Me! Så nöjd med håret!

28 thoughts on “New Me! Så nöjd med håret!

    • Tack. Så nöjd skall aldrig ha längre hår än detta. Denna längden mår mitt hår bra utav. Gott och blivit av med allt det slitna håret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *