post

Ni är väl med i vårt nätverk?

Alltså det är helt galet vad det rullar på nu med event biten! Det har varit som att dra ur en propp och vi får förfrågningar till höger & vänster. Kommer hända mycket hela detta året som återstår, vi har hela 8 event inbokade, varav ett är i januari! Vi hade lätt kunnat vara fler personer i detta, men så sjukt stolt att jag har Katja & Anna vid min sida. Vi kör all in nu!

Nästa vecka så har jag ett grymt möte, så får vi se vad det leder till! Tänk att jag startade LM Event 2014, galet vad åren rullar på! Man har fått erfara mycket, lärt känna nya fantastiska människor och man lär sig hela tiden nya saker. Otroligt roligt!

In och anmäl ertill vårt nätverk ⇐ för att få första tjing på när informationen och inbjudningarna går ut. Vi skickar alltid ut dem exklusivt till vårt nätverk först. För att dom i vårt nätverk ska få chansen att anmäla sig och knipa en plats före alla andra. Följ och gilla oss på FB och häng gärna med oss på instagram @lmevent

 

14 thoughts on “Ni är väl med i vårt nätverk?

  1. Såklart att jag är med i ert nätverk. Ni är så duktiga men framför allt trevliga alla tre. Hoppas att vi snart ses igen på något av alla era event som är på G.

    Ha en fin helg.

    • Ja det fullkomligt exploderade med event, haha så vi har lite och stå i detta året! Det går ju fort när man har roligt så det sista av detta året kommer att rasa iväg i en sjuk takt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *