post

Ni frågade och här kommer svaren, del 2

Här kommer fortsättningen på frågestunden jag hade, nyfikna på de andra frågorna. Spana in del 1.

Johanna frågar: Var ser du dig själv om 10 år?!
Svar: Jag har nog en ganska så klar bild framför mig att jag bor utomlands i alla fall. Sen vad jag jobbar med vet jag inte, event kanske 😉

Lillian frågar: Hur tycker du att en bra blogg ska vara?
Svar: En riktigt bra blogg har en härlig mix av allt, brukar tröttna ganska så fort på bloggar som nischar sig för hårt. Förutom resebloggar.

Emma frågar: Vilket resmål är det bästa du varit till, och varför?
Svar: Det är definitivt Dubai. Det var magiskt i Dubai som att komma till en låtsasvärld med fantastiskt byggnader. Rent & snyggt. Sedan att vi bodde på en av världens lyxigaste hotell gjorde ju inte saken sämre direkt.

Kamilla frågar: Om du var ett djur vilket skulle du välja och varför? Kaffe eller The? Vad är det taskigaste du gjort? Vad är det snällaste du gjort?
Definitivt en fågel, tänk att flyga dit man vill, när man vill. En vacker örn!
Jag är en riktig kaffedrickare, klarar mig inte utan kaffe.
Jag har säkert gjort många taskiga saker genom livet, inga allvarliga taskiga saker men det finns ett tillfälle där jag var väldigt ärlig mot en vän och där jag sade vad min ståndpunkt var och vad jag tyckte. Detta kunde inte personen hantera och då blev jag den som hade gjort fel helt plötsligt. Vi umgås inte längre. För jag anser att var och en får ta sitt egna parti i en strid om det handlar om personen i fråga utan att dra in övriga vänner. Där lägger jag mig inte i.
Herregud jag gör ju så många snälla saker varje dag 😉 Jag brukar försöka göra små snälla vardagssaker, hjälpa en äldre, ingripa när jag ser att någon far illa. Jag är inte den som backar och går vidare utan jag agerar!

Anna frågar: Om du fick välja en superkraft, vilken skulle det vara? Har du något favoritminne från din barndom?
Superkraften skulle bli att läsa andras tankar, tänk vilken karriär man skulle göra att hela tiden veta motståndarens tankesätt och sen kunna dra nytta av det.
Favoritminnet från barndomen är nog potatislandet och att åka traktor med pappa.

13 thoughts on “Ni frågade och här kommer svaren, del 2

    • Ja men eller hur fick så himla grymma frågor att svara på. Man borde göra sådana här inlägg med jämna mellanrum 😉

    • Hihi ja åk till Dubai, det är amazing! I min kategori resor & äventyr så hittar du alla mina Dubai inlägg om du inte redan läst dem 😉 Vilket du kanske redan har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *