post

Ni har väl inte missat Altered Carbon på Netflix?

Förra veckan så släpptes säsong 1 av den påkostade Sci-Fi serien med Joel Kinnaman i huvudrollen! Ni har väl inte missat Altered Carbon på Netflix?
Har sett 2 avsnitt än sålänge och tycker den är grymt bra!  Sci-Fi och Kinnaman en oslagbar kombination! Se trailern!
Se min kategori → Film, musik, böcker där hittar ni massa Netflix tips.

“Tv-serien som baseras på romanen av Richard K Morgan handlar om oss människor om 300 år. En framtid där vi sparar våra personligheter, medvetande och minnen för att lagra dem i nya kroppar och därmed uppnå oändligt liv”.

26 thoughts on “Ni har väl inte missat Altered Carbon på Netflix?

  • Tack, den är faktiskt bra, enligt mig i alla fall som gillar Sci-fi 🙂
   Var med och sprid lite bloggkärlek i mitt nyaste inlägg;)

 1. Hur tusan har du tid att kolla på så mycket film och serier? Jag tycker jag har ett relativt lugnt kvällsliv men vips är klockan midnatt och det är dags att sova. Hinner på min höjd med ett sex and the city innan jag slocknar och kanske någon film på söndagar om jag inte varit på resande fot. Fast netflix är ju suveränt när man reser, då har jag massa tid på buss, tåg och flyg – gillar dom nedladdningsbara alternativen. Guld värt så man slipper vara olaglig och hänga på pirate bay.

  • Ah hihi. Ser bara på Netflix om kvällarna, sträckser innan jag skall sova,typ,haha. Sedan har ju vi sådan där hyrfunktion i vår tv. Så filmen läggs på tv abonnemanget, hur bra som helst!
   Mitt sätt att koppla av, efter en hysterisk dag, få tänka på lite annat än jobb.

  • Jamen gör det! Van Helsing har jag faktiskt inte sett, är den bra. haha jag ser på mängder med Netflix serier samtidigt. Förstår inte vad man gjorde innan netflix kom, haha.

  • Okej, kan förstå det när man befinenr sig i Thailnad finns annat man prioriterar då 🙂 Men Netflix är så bra i vår trist vinterperiod här hemma nu.
   Svar: Ja den är bra, sedan att Kinnaman är med gör inte saken sämre direkt,hehe.

 2. Det hade inte jag heller innan, men hon skriver riktigt underhållande tycker jag 😀
  ååh spännande, jag behöver lite nya serier att kika på 😀

  • Ah kul skall nog spana in den författaren då! Ja rekommenderar denna med Kinnaman om man gillar Sci-Fi då förstås 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *