post

Ni missar väl inte första luckan på min adventskalender?

[ I samarbete med Mette Picaut ]

Jag kommer att ha fyra luckor i mitt instagramflöde @lindamarie.nu och den första ligger nu uppe! Har den stora äran att få ha med M.Picaut i första luckan med Beauty Award vinnaren Hydra Lagoon Overnight Mask.

Jag fullkomligt avgudar denna masken, vill man så kan man applicera den på dagen och skölja av. Men jag använder min över natten vilket innebär att man låter den verka under natten för att sedan skölja av på morgonen. Perfekt när man är så torr & glåmig i hyn under denna årstiden. Svensk ekologisk hudvård när den är som bäst och 100% vegan.

” En lyxig anti age ansiktsmask som återfuktar huden på djupet, ger fasthet och stimulerar nybildningen av hudens celler. Malakit, en grön ädelsten och kraftig antioxidant, skyddar och lugnar stressad hud. Avokado och Squalene stimulerar elastin och kollagen, vilket ger huden fasthet och ny styrka. Hyaluronsyra och Pentivitin, ökar fuktnivån, fyller ut fina linjer och ger en anti-age effekt. Rik på ekologiskt certifierade ingredienser”

Tävlar gör ni på min instagram ♥ Lycka till!

16 thoughts on “Ni missar väl inte första luckan på min adventskalender?

  • Heja dig. Sista tävlingsdag är imorgon, så glöm inte att tävla om du inte gjort det 🙂
   Ha en fin helg, fina du!

 1. Låter som en bra produkt 🙂
  Sv.Då måste jag ju gå på något av dina event, speciellt eftersom de är så nära där jag bor 🙂

  • Mmm älskar den. Jag är ju så torr denna tiden på året. Jag har denna över natten, börjar inte ens smörja in mig på morgonen.

  • Ja, har du inte testat den, så gör det den är grym! Jag är en riktigt torris lägger på denna och har den över natten. Behöver inte ens smörja in mig på morgonen. Helt underbart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *